Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/morgengroed-og-et-podcast-om-blogge/

Morgengrød og et Podcast: om at blogge

morgengroed-med-mandler

Jeg spiste min morgenmad langsomt denne morgen, mens jeg lyttede til et spritnyt Podcast, hvor jeg fortæller om at blogge og om hele historien om min rejse i denne blogverden, fra jeg startede bloggen til i dag. Jeg har den store ære at blive interviewet af en af mine egne store inspirationskilder, Mikael Rieck, som skriver bloggen ANT Philosophy, hvor han gavmildt deler sine oplevelser og erfaringer indenfor online markedsføring. Hvis I har lyst, kan I høre mig fortælle en masse om mine erfaringer og blogrejse lige her.
Ret sjovt at lytte til sig selv og min ret jyske stemme – og så er det godt nok store flotte ord, som Mikael giver mig med på vejen … men jeg tramper lige hen over min egen blufærdighed og deler alligevel linket til podcastet med jer.

Morgengrød med mandler - 1 portion

Ingredienser
  • 1 dl 5 korn gryn
  • 20 mandler
  • 1 dl vand
  • 1 dl mælk
  • 1/4 tsk salt
  • Toppings: her har jeg brugt blåbær, blåbærsirup, en smørklat, en knivspids lakrids og en tsk kanel
Udskriv opskrift
Fremgangsmåde

Skyl og hak mandlerne godt. Kom mandler, gryn og vand i en gryde og kog op. Skru ned for varmen, rør mælken i og tilsæt salt. Server grøden i en skål og toppes med fx blåbærsirup, kanel, smørklat og et lille drys lakrids.