Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/naeste-stop-rosengadda-af-emma-hamberg-boganbefaling/

Næste Stop Rosengädda af Emma Hamberg – Boganbefaling

emma hamberg bøger

Jeg faldt over denne bogserie i et supermarked en dag i sommerferien, hvor jeg var ude at handle. Et par stykker af jer havde før sommeren været så søde at anbefale Emma Hambergs bøger (og tusind tak, for jeres altid så hyggelige boganbefalinger og  gode læsetips den anden vej også, jeg ved det er både til glæde for mig og for andre læseglade læsere af Valdemarsro).

Et fund til prisen, mener det var omkring 200 kr. for alle fire bøger, og sikke god underholdning for pengene! Bøgerne kan naturligvis også lånes på vores skønne biblioteketer.

Jeg var så underholdt og virkelig positivt overrasket.

Måske var jeg også en anelse skeptisk inden, for de blomsterrige omslag, finurlige bagsidetekst og det samlede indtryk skaber en forventning om lethed, romantik og min skeptiske tanke gik på om jeg mon ville finde dem for lette, overfladiske og for fjollede. Men nej, fortællingen er rigtig nok finurlig, sød, sjov og enormt hyggelig – men på en overraskende fin, helhjertet og levende måde.

Det var blandt mine bedste underholdninger i bogform denne sommer – og perfekt læsning til såvel en efterårsaften under et varmt tæppe med tid til at krybe sammen i sofaen i timevis med en god bog.

næste stop rosengadda

Jeg kom sådan til at holde af karakterende i bøgerne og var vældig tilfreds med at have hele stakken på hylden samtidig, så jeg kunne læse dem ud i en uafbrudt sammenhæng.

Tessan som folde sig ud fra sit liv, hvor hun er gået i stå og ked af det, med en kæreste hun er træt af, en mor der er evigt kritisk og et arbejde i en grillbar hvor hun ikke rigtigt kan sprede vingerne ud. Følsomme og kloge Bror som i en alder af 13 år gør sit lille ungdomsoprør og den herlige Jane, som fascinere og forundre så man ikke helt ved hvor man har hende hende.

Har I læst dem? – og hvad har mon været jeres bedste underholdning i bogform denne sommer og sensommer? 

13 kommentarer
 • Pia skrev:
  25. september 2020 kl. 16:19

  Elsker de bøger :D

  • Ann-Christine skrev:
   25. september 2020 kl. 17:22

   De overrasker så fint ♡

 • Pia skrev:
  25. september 2020 kl. 16:23

  Bedste underholdning i bogform denne sommer og sensommer:
  Hvor flodkrebsene synger/Delia Owens
  Astrid og Veronika/Linda Olsson.

  Og lækre opskrifter fra Valdemarsro :D

  • Ann-Christine skrev:
   25. september 2020 kl. 17:22

   Skønt tip med Astrid og Veronika – den kender jeg ikke, men den er fluks reserveret :)
   – og tusind tak for din søde hilsen, så dejligt at høre ♡
   God weekend
   Kh Ann-Christine

 • Vibeke skrev:
  26. september 2020 kl. 02:44

  Er helt enig i at Astrid og Veronika må være i din smag, når du også elsker Rosengädda. Dejlig let sommerlæsning man bliver i godt humør af :)

  • Ann-Christine skrev:
   29. september 2020 kl. 10:55

   Jeg glæder mig til at læse dem :)
   Kh AC

 • Susanne Thomsrn skrev:
  27. september 2020 kl. 11:01

  Jeg har også læst bøgerne, og kan fuldt ud tilslutte dig – de er så fine. Jeg har også nydt bøger af en forfatter, der hedder Rosie Thomas, især “Iris og Ruby”. Go’ søndag til dig. Her i huset lugter vi lidt af hvidløg, da jeg fulgte din opskrift på Aoli – tak for den ?

  • Ann-Christine skrev:
   29. september 2020 kl. 11:18

   Hvor fint! Den vil jeg reservere også :)
   Håber I synes godt om aiolien, bliver hvidløgsduften for meget, så kan du næste gang give hvidløget et lynopkog i 10 sekunder, så forsvinder den skarpe smag (og lidt af duften efterfølgende) ;)
   Kh AC

 • Ditte skrev:
  28. september 2020 kl. 13:05

  Mens jeg var indlagt i min graviditet, gik Jeg i gang med Næste Stop Rosengädde, men jeg nåede ikke ret langt, før fødslen blev sat i gang, og så fik jeg ligesom ret travlt med noget andet, og bogen blev glemt. Måske skulle jeg prøve igen! Jeg har læst Svømmeprøven af Hamberg, og den kan jeg godt anbefale ?

  • Ann-Christine skrev:
   29. september 2020 kl. 11:37

   Åh ja, så er der ikke lige tid til bog i noget tid derefter :)
   Kan varmt anbefale at tage den op igen og tak for anbefalingen den anden vej ♡
   Kh AC

 • Rolf Larsen skrev:
  5. februar 2021 kl. 20:53

  Når jeg mangler inspiration til at læse eller høre bøger, finder jeg ofte ind på din side for at se om der er nyt. Fandt den i øvrigt ved en tilfældighed. Hvis man er til skønlitteratur så er jeg faldet pladask for Peter H. Fogtdal. Kun semikendt desværre i DK, men han kan få det mest levende ud af en tekst. Hans “Drømmeren fra Palæstina” er i min top 3 over bedste bøger. Har læst alle hans bøger og de alle på sin måde fantastiske.
  Af andre kan jeg anbefale “Troldmanden” af John Fowles. Den er virkelig svær at slippe – og ikke blot fordi man har honning på fingrene :-).
  God læselyst.

 • Christina A. skrev:
  13. oktober 2021 kl. 08:46

  Hej AC. Ih jeg savner faktisk dine boganbefalinger, jeg har tit skelet til dem, når jeg skulle vælge en ny bog at læse. Jeg håber du har lyst til fortsat at anmelde en bog i ny og næ imellem alle dine gode opskrifter :)
  Mvh Christina

  • Ann-Christine skrev:
   13. oktober 2021 kl. 10:52

   Hej Christina
   Jeg vil helt sikkert også gerne vende tilbage til dem på et tidspunkt :)
   Det er dejligt at de er til glæde og inspiration.
   Kh Ann-Christine

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.