Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/nyt-spisebord-sneak-peak/

Nyt spisebord – sneak peak

bord-sneakpeak_valdemarsro

Jeg har lige spist min morgengrød ved vores nye – hjemmelavede – spisebord for første gang. Lørdag var vi på besøg i dejlige landidyl hos mine forældre og havde bilen fuld af værktøj da vi kørte hjem. Hele dagen i går blev brugt på at bygge spisebord, et projekt jeg har drømt om at kaste mig ud i længe og nu skulle det realiseres.
Jeg mangler lige de sidste detaljer + at male Johan og Julies trip trap stole i dag, så nu vil jeg trække i arbejdstøjet – og så kommer jeg meget snart med et blogindlæg med en længere beskrivelse af bordet, mange flere billeder, mål og diverse DIY vejledninger.

spisebord

Vores tidligere spisebord er rent faktisk til salg, hvis nogen skulle være interesseret? Vi har selv været rigtig glade for det – og der er blevet spist mange gode måltider ved det bord + lavet alverdens kreahygge og puslespil med børnene. Det er et super flot Bo Concept spisebord i valnød finer med god plads til 12 – 14 personer. Der er to tillægsplader til bordet, som vi har valgt at bruge permanent til bordet.
Uden plader, så måler spisebordet 183 cm og hver plade er 50 cm. Bordet er 74, 5 cm højt. Der er flotte, lidt skrå ben på bordet. Bordet er i generel god stand, men har dog enkelte ridser på bordpladen af almindeligt brug. Nyprisen er 6990 kr og kvitteringen på købet får køberen med. Bordet er købt i juni 2013 og produceres ikke længere af BoConcept. I kan se et lille produktbillede af det i dette indlæg. Send mig gerne en mail, hvis det kunne være interessant, så sender jeg gerne flere billeder af bordet på mail. Vi sælger det for 3700 .-

16 kommentarer
 • Marina skrev:
  24. februar 2014 kl. 09:28

  Hvis ikke vi i lørdags havde (impuls)købt ny sofa + -bord, var jeg bestemt interesseret :)

  Ha’ en dejlig dag.

  • Ann-Christine skrev:
   24. februar 2014 kl. 11:41

   Ej, pokkers jeg ikke lige var hurtigere så ;)
   Rigtig dejlig dag til dig også

 • 24. februar 2014 kl. 09:38

  Sikke et flot bord – jeg er helt vild at bordpladen er lavet af træ!

  • Ann-Christine skrev:
   24. februar 2014 kl. 11:41

   Dét er jeg også – håber på naturligt slid og masser af patina med tiden :)

 • Nana Hecquet skrev:
  24. februar 2014 kl. 10:05

  Det ser meget smukt ud, det nye bord. Glæder mig til at se det hele :-)

  • Ann-Christine skrev:
   24. februar 2014 kl. 11:41

   Mange tak, vi er også blevet rigtig glade for resultatet :)

 • Anita skrev:
  24. februar 2014 kl. 10:05

  Er nu helt vild med din lyserøde og hvide kop – hvor er den fra? Og er imponeret over at I lige fik lavet et bord på en dag + at du nu skal male stole, glæder mig til at se flere billeder af det hele ☺ God mandag og god uge.

  • Ann-Christine skrev:
   24. februar 2014 kl. 11:50

   Vi arbejdede også på projektet hele dagen i går – og var også drøntrætte og mørbankede, da vi gik i seng ;) Men resultatet er hele arbejdet værd!
   Koppen er fra http://www.casalinga.dk – ligesom den dybe tallerken.
   Rigtig god dag og uge til dig også
   Kh Ann-Christine

 • Charlotte skrev:
  24. februar 2014 kl. 10:50

  Det ser fint og hyggeligt ud. Glæder mig til at se flere billeder af dine kreative projekter. Jeg kan meget godt lide jeres te-kande – hvor er den fra? :-)

  Ha’ en dejlig mandag!

  • Ann-Christine skrev:
   24. februar 2014 kl. 11:51

   Mange tak, Charlotte – det er også så hyggeligt at dele de projekter her på bloggen, så jeg glæder mig til at vise mere :)
   Te-kanden er fra Marimekko.
   Rigtig skøn mandag til dig
   Kh Ann-Christine

 • 24. februar 2014 kl. 15:03

  Ser super fint ud :) Og du må mere end gerne lave en lille guide til at lave plankebord, hvis du har tiden & lysten til det ;)

  • Ann-Christine skrev:
   25. februar 2014 kl. 09:42

   Det kan du tro at jeg gerne vil :) Det kommer her senere på ugen

 • Vibeke skrev:
  25. februar 2014 kl. 09:43

  Det ser rigtig flot ud. Jeg har i længe gået og snakket med manden om selv at lave et spisebord af planker, så jeg er meget interesseret i at se flere billeder af dit samt måske en beskrivelse af, hvordan den er lavet. Hvordan har i lavet benene?
  Forøvrigt en super dejlig blog, som jeg ofte finde inspiration i. Især dine lækre madplaner :-)

  • Ann-Christine skrev:
   25. februar 2014 kl. 09:46

   Mange tak, det er rigtig dejligt at høre :)
   Det kommer her senere på ugen, med billeder beskrivelser osv :) Vi er blevet super glad for det allerede!

 • Sarah skrev:
  25. september 2014 kl. 11:43

  Hvor er dine lækre vaser fra? Blev ret hurtigt forelsket i dem :-)

  • Ann-Christine skrev:
   27. september 2014 kl. 18:00

   De er fra Ditte Fischer – jeg er også rigtig glad for dem :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.