Her til aften er der nok serveret en hel del and rundt omkring i de danske stuer. Vi venter til lidt senere på ugen, hvor vi får et par venner på besøg, vi kan jo heller ikke spise sådan et helt fjerkræ selv.
Jeg er lidt glad for min opskrift på andesteg med appelsiner og vanille. Den bliver de udsat for. Alt inklusive. Hvide, brune og franske kartofler, hjemmelavet rødkål med appelsin, surt, sødt og hvad der ellers der til hører… Det skal nok blive godt, og jeg glæder mig meget til at lave anden. Måske kommer jeg helt i julestemning så..
Men hvad serverer man så lige til dessert efter sådan et måltid? Nogen ideer?
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hall, Jeg elsker risalamande. Sød ide at overraske børnene med en mandelgave allerede :-)
Mor, uh ja det er guf for vores søde tand at læse alle kommentarerne her ;-)
Anni, jeg bruger bare en almindelig god sirup, men mon ikke alle slags vil være gode. -også nogle krydderet nogen, tror jeg.
God fornøjelse med anden, det er min favorit ;-)
Nu har jeg læst opskriften på din and – den skal i al fald prøves –
og så faldt jeg også over den hvide glægg, som lyder spændende og lidt
anderledes. Den sirup der skal i, er det den samme, som man bruger til
at bage med? Mon man kan bruge noget andet, for jeg kan ikke få sirupen her?
Kh fra Wien
Det synes jeg er rigtig godt, at du tænker på dine gæsters søde tand og dermed gerne gør noget ud af det.. Dejligt med en muffin og is! Noget jeg hermed har noteret, -lækkert med kage og is, hvorfor “nøjes” med creme fraice..
Æblekage ville også bekomme mig vel :-) Tak for dejlig inspiration!