Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/om_at_gore_efteraaret_lidt_skonnere/

Om at gøre efteråret lidt skønnere …

made-my-day

Først ramte efterårsstemningen på den virkelig rare måde, hvor jeg så frem til alle de hyggelige efterårssysler, indendørshygge, varme retter og skovture med frisk luft og beundring af de brændte og varme efterårsnuancer. Jeg holder virkelig meget af denne årstid, men on and off, så må jeg indrømme, at de sidste 14 dage har efteråret også ramt mig med et savn af dagslyset, med manglende energi og med et par dages efterårsblues, hvor humøret har været smådårligt og irritabelt.

Heldigvis er jeg hurtig til at ryste det af mig og komme ud af mit navlebeskuende dårlige humør igen. For selv om det er helt normalt at have sådan en dag indimellem, så er det jo heller ikke til gavn eller glæde for nogen, inkl en selv.

Da jeg fik en mail fra min gode bekendte Lasse, som står bag sitet Mademyday – kom jeg i tanke om, hvad der virkede virkelig godt sidst, hvor jeg havde sådan en dårlig ‘uh, hvor jeg ondt af mig selv’ dag. Jeg købte en lille gave til min søster. Det var ikke noget stort eller særligt. Bare en lille ting, som jeg vidste hun manglede. Jeg ringede til hende og sikrede mig, at hun var hjemme, kørte forbi med gaven som jeg afleverede med et kram og et ‘bare fordi, det havde jeg lige lyst til’!

Det virker! Det flytter fuldstændig fokus og det skaber glæde, smil og god karma.

10 kommentarer
 • Rikke skrev:
  29. oktober 2014 kl. 09:18

  Dejligt, du er kommet ud af din efterårs-blues og sikke en dejlig måde gøre det på. Håber din søster sætter pris på dig, ellers må du gerne blive min søster ;0)

  Rigtig god date med sushi, film og bland-selv slik.

  • Ann-Christine skrev:
   30. oktober 2014 kl. 08:48

   Ha ha, takker, men det gør hun nu nok ;)
   Og tusind tak, vi havde sådan en hyggelig aften

 • Dorte skrev:
  29. oktober 2014 kl. 09:48

  Hej AC
  Sikke da en skøn idé og en dejlig måde at komme lidt ud af den mørke tids blues. Nogle gange er det bare helt små ting, som gør at man lige kommer ud af lidt dårligt humør. Rigtig god fornøjelse i aften. KH Dorte

  • Ann-Christine skrev:
   30. oktober 2014 kl. 08:49

   Fuldstændig, der skal egentlig sjældent så meget til – så de små ting har stor betydning :)
   Kh AC

 • Laila skrev:
  29. oktober 2014 kl. 10:13

  Der er ingen tvivl om at jeg sætter pris på min kære søster ❤️ tusind tak, jeg glæder mig meget til søsterhygge i aften :)

  • Ann-Christine skrev:
   30. oktober 2014 kl. 08:49

   ❤️

 • Freya skrev:
  29. oktober 2014 kl. 10:46

  Åh, jeg er altså også lidt ramt af efterårsblues pt. Heldigvis skal jeg også ud at spise og i biografen med en god veninde i aften. Håber det hjælper! Og hvor er det i øvrigt fantastisk, at du formår at vende den der øv-tilstand til sådan en fin, overskudsagtig handling. Men selvfølgelig bliver man selv glad af at glæde andre. Det vil jeg huske!

  • Ann-Christine skrev:
   30. oktober 2014 kl. 09:00

   Jeg håber det hjalp på humøret :) Og i dag skinner solen her i Aarhus, så det håber jeg også den gør hvor du er :)
   – og ja, det er jo egentlig en meget meget lille ting, og tænk at så lidt kan hjælpe på ens eget humør, samtidig med at man glæder andre.

 • Mor skrev:
  29. oktober 2014 kl. 20:13

  Solen brød frem her, da du ringede og fortalte at i fire snart kommer på besøg! Og noget der af og til har hjulpet mig på en gråvejrsdag, det har været denne sætning din oldemor engang skrev til mig : ” Husk på at ovenover skyerne er himlen altid blå!”

  • Ann-Christine skrev:
   30. oktober 2014 kl. 08:56

   Det husker jeg også hun sagde :) Og vi glæder os til at hygge med jer ♥

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.