Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/pa-terrassen-lige-nu/

På terrassen lige nu

Terrassen er blevet gjort lidt forårsklar, ryddet op, fejet og så har jeg plantet et par af de krydderurter vi bruger mest, purløg, persille, timian og basilikum. Den sidste er et sats, for reelt er det nok alt for tidligt med basilikum udendørs, men jeg er jubeloptimist og håber på, at der ikke kommer mere nattefrost og i stedet lune solrige forårsdage.

Der er plads til en del planter og blomster på vores terrasse, og lige nu drømmer jeg om mere lavendel – vi har allerede to, om dahlia, hortensia, ærteblomster og pelargonier. Der er heldigvis ikke længe til sommer – jeg overvejer også en tomatplante. Hvor lækkert kunne det ikke lige være at nyde tomatsalat med tomater fra egen terrasse?

11 kommentarer
 • Tulip skrev:
  9. april 2011 kl. 20:27

  Jeg vil også igang med at plante og komme i gang i haven, men frygter frosten.

  • Ann-Christine skrev:
   9. april 2011 kl. 22:24

   Jeg er også bange for at min overmod bliver udfordret – vi må se. Jeg er vist altid lidt for utålmodig for at komme i gang på denne tid af året ;-)

 • Sine skrev:
  9. april 2011 kl. 20:41

  Ser fin ud din terrasse.

  • Ann-Christine skrev:
   9. april 2011 kl. 22:24

   Tak Sine

 • Grønlandsposten skrev:
  10. april 2011 kl. 01:21

  Åh, jeg bliver helt misundelig! Min veninde har lovet mig et par potter med krydderurter, når hun får lavet nogle, og dem glæder jeg mig til :-)

  • Ann-Christine skrev:
   10. april 2011 kl. 20:39

   Jeg håber, at du også snart får krydderurter, de smager jo skønt på maden og man bliver så glad af at se på dem

 • Mette skrev:
  11. april 2011 kl. 08:27

  Hvor ser det skønt ud! Det ser ud til at I bor rigtig dejligt :)

  • Ann-Christine skrev:
   12. april 2011 kl. 21:30

   Det synes jeg på mange måder også vi gør, terrassen er jeg ihvertfald vildt glad for. Den gør det godt ud for en have :-)

 • Maria skrev:
  11. april 2011 kl. 09:28

  Det ser ljuvligt ut! Äntligen är våren på väg :) Fast ni verkar ha kommit lite längre än oss här i Sverige. En kryddträdgård är en lisa för själen.

  • Ann-Christine skrev:
   12. april 2011 kl. 21:32

   Maria, velkommen her :-) Ja, weekenden var virkelig god. Meget sol, varme og forår – men de sidste par dage har været med kulde, regn og gråvejr. Sådan er april åbentbart også i år, omskiftelig. Jeg ønsker mig mere sol og varme.
   Og mange flere planter på terrassen

 • Ingeborg Møller skrev:
  2. januar 2021 kl. 11:57

  Jeg formerer lavendel ved at bøje en gren fra en sund plante ned på jorden og lægge en sten på. Her slår den så rod – og så har jeg en ny lavendel.

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.