Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/perspektiv/

Perspektiv

Vi har spist en dejlig morgenmad og bl.a. talt lidt om hvor besværligt det er med den vandforurening, som blev varslet i hele København i går. Alt kildevand var udsolgt, så vi koger vand og hælder i kander. Vi smører nu hænder i desinficerende gel efter vi har vasket hænder under det rindende vand, både på os og børnene. Vi skal hele tiden huske at der ikke lige er vand vi kan bruge i hanen. Det ér besværligt.

Det sætter så sandelig også lige tingene i perspektiv, der er ubegribeligt mange mennesker og familier som slet ikke har vand. Som ikke har muligheden for at koge deres beskidte vand, som ikke kan vælge at give deres børn et glas mælk i stedet for det glas vand de beder om og som ikke har nogen grund til at vaske op for de har ingen beskidt service – bl.a fordi de ikke har hverken mad eller vand.

12 kommentarer
 • Anne skrev:
  20. august 2011 kl. 09:49

  Du har jo helt ret…vel er det irriterende for jer i København, men ude i verden er der andre, som lever med større kvaler.

  • Ann-Christine skrev:
   20. august 2011 kl. 09:57

   Ja, det må man sige – og det er værd at huske på inden man lader besværlighederne overskygge alt det gode vi har. Jeg synes nemlig ikke vi skal få dårlig samvittighed over at vi har det godt, men at vi skal hjælpe dem der ikke har det og så værdsætte de skønne ting vi har i vores liv.

 • Olines skrev:
  20. august 2011 kl. 10:01

  Ja det sætter tingene lidt i perspektiv. Selvfølgelig er det irriterende for jer Københavnere og lidt mere besværligt. Men come on, krise? Hmhm, vi burde lette næsen fra underlagtet og se ud over vores egne grænser, der er nogen der i krise uden mulighed for overlevelse. Så ja, lad os sætte tingen ind i deres rette perspektiv.

  • Ann-Christine skrev:
   22. august 2011 kl. 10:52

   Jeg vil også hellere kalde det et mindre bump på vejen ;-)

 • ohhhappy skrev:
  20. august 2011 kl. 12:32

  Ja, nogle gange er set godt, at sætte tingene lidt i perspektiv… Jeg synes tit, jeg har det med at brokke mig over nogle små ting, der jo i virkeligheden ikke betyder noget.

  • Ann-Christine skrev:
   22. august 2011 kl. 10:53

   Jeg øver mig på at være bevidst om det hver dag – og at sætte pris på alle de små dejlige ting

 • Tulip skrev:
  20. august 2011 kl. 23:00

  Ja, verden udenfor lider mere end os. Jeg støtter også gennem NØD, det er lidt, men det har også ret. Man får mest lyst til at rejse til Afrika og hjælpe til hvor det sker.

  • Ann-Christine skrev:
   22. august 2011 kl. 10:54

   Ja, det er kun lidt vi kan gøre ved at sende en sms. Men lidt har også ret og er der mange der gør lidt, så gavner det meget :)

 • Birgitte skrev:
  22. august 2011 kl. 12:14

  Ja, perspektiv er vigtigt, men synes også at medierne har været alt for lidt inden over denne katastrofe. Håber virkelig at den der fælles indsamlingsdag hjælper…

  • Ann-Christine skrev:
   23. august 2011 kl. 08:16

   Ja, der har ikke været så stor fokus som jeg også mener at der burde

 • Mor skrev:
  25. august 2011 kl. 06:57

  Der er ved at ske noget mere med mediernes fokus nu her op til indsamlingen på lørdag.
  Og det er rigtig godt, at de to store tv kanaler denne gang vil gøre udsendelsen til et fælles projekt! Måske får de på den måde flere til at kigge med og deltage med en donation!

  Igen i år til Røde Kors´ landsindsamling i oktober vil jeg være med og stemme dørklokker. Dette initiativ kan varmt anbefales! Man oplever at der er rigtig mange der gerne vil hjælpe.

  • Ann-Christine skrev:
   25. august 2011 kl. 20:43

   Det er en rigtig god måde at hjælpe på – at være med til at samle ind :) Jeg synes også det er rart at medierne er ved at komme mere med

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.