Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/enkelt-og-simpelt/

Enkelt og simpelt

Min aftensmad er i dag noget af det mest enkle, meget simpelt og samtidig lækkert. Det er utrolig hvor lidt der egentlig skal til – på den anden side vil jeg så også indrømme, at jeg nok ikke lige er den der ser herlighedsværdien i en flad rugbrødsmad med rullepølse og intet andet. Så skal det virkelig være en sublim rullepølse, men nej, jeg er altså til pynt og gejl. Her til aften blev jeg yderst glad af en tomat i skiver, frisk bøffelmozzarella, et lille stænk olivenolie, friske sprøde basilikumblade fra terrassen, ynglings maldon salten, friskkværnet peber og et rigtig godt rugbrød. Caprese tomatsalat på godt rugbrød. Fantastisk! Nu vil jeg lige læse lidt ynglingsblogs, arbejde (lidt mere) og drikke en kop kaffe (burde nok have været te, for nattesøvnens skyld)

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *




2 kommentarer
 • Elisabeth skrev:
  19. august 2011 kl. 19:51

  Det enkleste er ofte det beste, syns nå jeg.

  God helg!

  • Ann-Christine skrev:
   20. august 2011 kl. 09:52

   Det er det nemlig :) Også god weekend til dig, Elisabeth