Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/enkelt-og-simpelt/

Enkelt og simpelt

Min aftensmad er i dag noget af det mest enkle, meget simpelt og samtidig lækkert. Det er utrolig hvor lidt der egentlig skal til – på den anden side vil jeg så også indrømme, at jeg nok ikke lige er den der ser herlighedsværdien i en flad rugbrødsmad med rullepølse og intet andet. Så skal det virkelig være en sublim rullepølse, men nej, jeg er altså til pynt og gejl. Her til aften blev jeg yderst glad af en tomat i skiver, frisk bøffelmozzarella, et lille stænk olivenolie, friske sprøde basilikumblade fra terrassen, flagesalt, friskkværnet peber og et rigtig godt rugbrød. tomatsalat på godt rugbrød. Fantastisk! Nu vil jeg lige læse lidt yndlingsblogs, arbejde (lidt mere) og drikke en kop kaffe (burde nok have været te, for nattesøvnens skyld)

2 kommentarer
 • Elisabeth skrev:
  19. august 2011 kl. 19:51

  Det enkleste er ofte det beste, syns nå jeg.

  God helg!

  • Ann-Christine skrev:
   20. august 2011 kl. 09:52

   Det er det nemlig :) Også god weekend til dig, Elisabeth

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.