Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/frisk-pasta-med-kantareller-og-flode-hurtig-pastaret/ Aftensmad Nem Hverdagsmad, Pasta

Pasta med kantareller og fløde

Pasta med kantareller er en dejlig hurtig ret, som er yderst velsmagende og var færdig på under 15 minutter.

Jeg blander pastaen med sauce og kantareller i en skål. Men det er børnene ikke altid så glade for. For at imødekomme deres behov, så kommer jeg også lidt af de forskellige ting i hver deres skål – pasta, svampe, tomater og sauce. Så kan de selv blande det, som de har lyst til at smage.

Prøv også: min opskrift på cacio e pepe >>

Pasta med kantareller og fløde
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT20MPT20M4
Ingredienser
  • 400 g frisk pasta
  • 100 g kantareller, rensede
  • 1 dl piskefløde
  • 4 skiver chorizo, i små tern
  • 15 cherrytomater, halveret
  • 2 stængler frisk timian, bladene herfra
  • 1 spsk smør
  • sort peber, friskkværnet
  • salt
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kog pastaen i en gryde med letsaltet vand, efter anvisning på pakken.

Rist svampene ved høj varme i lidt smør. Tag svampene af panden og tilsæt fløde og chorizo, lad det koge op.

Bland pasta med svampe, flødesaucen og tomater på panden og anret derefter på tallerkener med friskkværnet peber, salt og timian