Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/frisk-pasta-med-kantareller-og-flode-hurtig-pastaret/

Pasta med kantareller og fløde

 

Vi havde en skøn dag i går. Startede med at tage til brunch hos gamle naboer, som netop er flyttet fra ejendommen. Deres og vores børn leger vildt godt sammen og det var simpelthen så hyggeligt. Børnene sov middagsluren i bilen og så kørte vi i Zoo hvor vi tilbragte hele eftermiddagen sammen i det dejligste sommervejr. Da vi kom hjem var vi alle trætte, så vi smed os på sofaen, læste bøger, puttede og så Emil fra Lønneberg (igen, igen) Da aftensmaden skulle laves blev det denne hurtige ret, som er yderst velsmagende og var færdig på under 15 minutter. Jeg blander pastaen med sauce og kantareller i en skål, på italiensk vis. Men det er børnene ikke altid så glade for. For at imødekomme deres behov, så kommer jeg også lidt af de forskellige ting i hver deres skål – pasta, svampe, tomater og sauce. Så kan de selv blande det, som de har lyst til at smage.

PT20min

Pasta med kantareller og fløde

4 pers    20 min
4 pers
Ingredienser
Udskriv opskrift
20 min
Fremgangsmåde

Først renser jeg svampene og rister dem i lidt smør på en pande, imens jeg rister svampene koger jeg pastaen, den skal kun have 3-4 minutter. Tomaterne halveres og chorizo skæres i små stykker. Så tager jeg svampene af panden, kommer fløde og chorizo på og koger kort op. Anretter først i skåle til børnene og blander derefter resten af pastaen og svampe på panden med saucen, anretter det på tallerkener med masser af friskkværnet peber, et lille drys Maldon salt og finthakket persille. Fløden kræver masser af kværnet peber, for ikke at blive for tung. Til gengæld synes jeg også at jeg bliver mæt af en meget lille portion. Det kan fint serveres med en god tomatsalat eller grøn salat.