Pasta med kantareller og fløde


Vi havde en skøn dag i går. Startede med at tage til brunch hos gamle naboer, som netop er flyttet fra ejendommen. Deres og vores børn leger vildt godt sammen og det var simpelthen så hyggeligt. Børnene sov middagsluren i bilen og så kørte vi i Zoo hvor vi tilbragte hele eftermiddagen sammen i det dejligste sommervejr. Da vi kom hjem var vi alle trætte, så vi smed os på sofaen, læste bøger, puttede og så Emil fra Lønneberg (igen, igen) Da aftensmaden skulle laves blev det denne hurtige ret, som er yderst velsmagende og var færdig på under 15 minutter. Jeg blander pastaen med sauce og kantareller i en skål, på italiensk vis. Men det er børnene ikke altid så glade for. For at imødekomme deres behov, så kommer jeg også lidt af de forskellige ting i hver deres skål – pasta, svampe, tomater og sauce. Så kan de selv blande det, som de har lyst til at smage.
Pasta med kantareller og fløde
- 400 g frisk pasta
- 100 g kantareller, rensede
- 1 dl piskefløde
- 4 skiver chorizo, i små tern
- 15 cherrytomater, halveret
- 1 håndfuld persille, finthakket
- 1 spsk smør
- sort peber, friskkværnet
- flagesalt
Kog pastaen i en gryde med letsaltet vand, efter anvisning på pakken.
Rist svampene ved høj varme i lidt smør. Tag svampene af panden og tilsæt fløde og chorizo, lad det koge op.
Bland pasta med svampe, flødesaucen og tomater på panden og anret derefter på tallerkener med friskkværnet peber, et lille drys flagesalt og finthakket persille.
Uhm… det ser lækkert ud :-)
Det var det også ;-)
Det ser så lækkert ud og det blev prøvet af her hjemme til aften.
Virkelig godt! :-)
Dejligt at høre, det ser lækkert ud ;-)
Hej Ann-Christine….
Tak for altid supergod inspiration….. men i denne opskrift mangler jeg et hint til hvor meget fløde du bruger….kan du ikke skrive der ind i opskriften.
Jo, det kan du tro – det er fluks gjort og mange tak for at gøre mig opmærksom på at det manglede her.
Tak for din søde hilsen
God weekend
Kh AC
Uhm, det lyder lækkert. Har lige plukket kantareller og har en rest chorizo i køleskabet, så det må prøves:-)
Jeg ville nok skifte chorizoen ud med en god letsaltet bacon, da jeg syntes at chorizo har en ret stærk gennemtrængende smag.. – Men smag og behag :)