Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/frisk-pasta-med-kantareller-og-flode-hurtig-pastaret/

Pasta med kantareller og fløde

Pasta med kantareller er en dejlig hurtig ret, som er yderst velsmagende og var færdig på under 15 minutter.

Jeg blander pastaen med sauce og kantareller i en skål. Men det er børnene ikke altid så glade for. For at imødekomme deres behov, så kommer jeg også lidt af de forskellige ting i hver deres skål – pasta, svampe, tomater og sauce. Så kan de selv blande det, som de har lyst til at smage.

Prøv også: min opskrift på cacio e pepe >>

PT20M

Pasta med kantareller og fløde

Tid i alt20 min.
Arbejdstid20 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 400 g frisk pasta
  • 100 g kantareller, rensede
  • 1 dl piskefløde
  • 4 skiver chorizo, i små tern
  • 15 cherrytomater, halveret
  • 2 stængler frisk timian, bladene herfra
  • 1 spsk smør
  • sort peber, friskkværnet
  • salt
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Kog pastaen i en gryde med letsaltet vand, efter anvisning på pakken.

Rist svampene ved høj varme i lidt smør. Tag svampene af panden og tilsæt fløde og chorizo, lad det koge op.

Bland pasta med svampe, flødesaucen og tomater på panden og anret derefter på tallerkener med friskkværnet peber, salt og timian