Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/plus-og-minus/

Plus og Minus

Dampende varm latte og en god hjemmebagt bolle, med ost og syltetøj. En ganske rar start på dagen og om et øjeblik er jeg på vej ud af døren, en tur til tandlægen og glæder mig bestemt ikke. Julie er dog ret sikker på, at tandlægen giver mig en blå sommerfugl bagefter – og så går det jo nok det hele ;)

Ha´ en dejlig dag derude

(og P.S husk altid at melde til forsikringen, hvis du falder og slår tænderne! Også selv om der umiddelbart ikke er sket nogen skade. Det er sådan en dum forglemmelse, som jeg kommer til at betale dyrt for, at have glemt for mange år siden. Til gengæld har jeg aldrig haft et eneste hul i tænderne – hvis nu vi skal se positivt på det)

2 kommentarer
 • Kamilla Olsen skrev:
  13. januar 2012 kl. 12:48

  Hvor er det træls for dig! Og tak for opfordringen – jeg har heller aldrig haft et hul, så tandlægebesøgene har endnu heller ikke været vanvittigt dyre for mig, men skulle jeg være uheldig og falde, så ringer jeg straks til forsikringen, dejligt du lige mindede om det!
  Kh Kamilla

  Håber også du får en blå sommerfugl bagefter ;)

  • Ann-Christine skrev:
   13. januar 2012 kl. 13:41

   Det er vist sådan noget mange ikke lige tænker over, når det ikke skal fikses umiddelbart efter uheldet.
   Jeg fik desværre ingen sommerfugl, men har lige fundet en lille dims herhjemme som ‘vi leger’, at jeg har fået af den søde tandlæge ;-)
   Kh Ann-Christine

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.