Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/riccos-pa-osterbro/

Riccos på Østerbro


Jeg elsker god kaffe, god stemning, hyggelige kaffebarer og mad af ordentlig kvalitet. Jeg kunne ikke være gladere over at der netop er åbnet en Riccos knap 1 1/2 minut fra vores hjem. I går havde tog jeg et lille smut forbi på vej hen til vuggestuen for at hente Johan og Julie. Jeg var virkelig sulten og trængte lige til et stille øjeblik med en god kaffe, lidt at spise og et blad. Sådan et “forkæl mig selv øjeblik” hvor jeg lige snuppede tid til bare ‘at være’.

Der er virkelig rart og fint derinde. Super hyggelig og afslappet stemning. Menukortet lokkede mig også til at beslutte, at der ikke skal gå alt for længe inden jeg skal spise morgenmad der, god morgenmad til under en 50´er + kaffe. Jeg kommer helt sikkert til at drikke en del kaffe der fremover.

1 kommentar
  • Deborah skrev:
    27. november 2011 kl. 07:13

    Jeg kender den ikke, men det ser hyggeligt ud. Det kan selv jeg være med på :-) Så det skal da prøves ved lejlighed.

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.