Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/nu-starter-julen-sa-smat/

Nu starter julen så småt

Impulsivt lavede jeg julesirup i weekenden og vi fik risengrød i går. Så småt er vi ved at være på plads med kalendergaver, der er dog stadig et godt stykke ved op til de 2×24 gaver. Jeg er begyndt at tænke på, om det ikke er ved at være tid til at få en lyskæde ud på terrassen og at adventskransen også skal gøres klar. Jeg er begyndt at overveje julegaveønsker og gaver og kigger efter julepynt. Jeg er begyndt at glæde mig til at se Nissebanden på Grønland med børnene og til at bage pebernødder sammen med dem. Vi synger julesange og jeg er begyndt at lytte til julemusik.

Julestemningen er vist ved at have godt fat i os herhjemme …

10 kommentarer
 • Mille skrev:
  25. november 2011 kl. 12:56

  Det bliver jo også mere og mere okay, når december efterhånden er lige om hjørnet. Herhjemme er vi tyvstartet med Jul på Slottet på dvd – Emma er helt rundtosset over alt hvad der har med prinsesser, glimmer og slotte at gøre, så Mia-Maja er et stort hit.

  Siruppen du lavede vil jeg forsøge mig med i weekenden, det så rigtig lækkert ud.

  God weekend=)

  KH

  • Ann-Christine skrev:
   25. november 2011 kl. 22:57

   Vi har også lige fundet Jul på Slottet frem, har dog ikke set den endnu. Men er spændt på om de gider – det er en af mine favoritjulekalendre :)
   God weekend til dig også

 • Amalie skrev:
  25. november 2011 kl. 13:33

  Åh godt jeg ikke er den eneste, her hjemme har julen godt fat, julepyntet er fundet frem (dog ikke hængt op endnu), pakkekalenderen sat op på sin vante plads, og jule stemningen så småt ved at indtage den lille lejlighed!

  • Ann-Christine skrev:
   25. november 2011 kl. 22:58

   Hvor lyder der hyggeligt hjemme hos dig. Det er rart med julehygge og den stemning der er :)

 • Vevika skrev:
  25. november 2011 kl. 15:13

  Hvor hyggeligt. Vi er i Thailand og 30 graders på 2. uge og jeg har så svært ved at forholde mig til at julen er lige om hjørnet og der er under en måned til juleaften. Men derhjemme står julekasserne klar, og julenissen og Johannes’ første gave ligger klar, når han træder ind af døren den 2. december.

  I år er hans pakkekalender skiftet ud med Legos piratkalender (jeg har ikke været ude i god nok tid til at arrangere 24 gaver inden afrejse, øv), dertil får han, og lillebror, adventspakker om søndagen.

  • Ann-Christine skrev:
   25. november 2011 kl. 23:00

   Det kan jeg altså godt forstå. Med 30 grader og sol, så er julen bare lidt langt væk ik´
   Spændende om I så hopper direkte ind i julestemningen den 2 december når I kommer hjem – og jeg er sikker på at lego piraterne vækker jubel :)

 • sara skrev:
  25. november 2011 kl. 16:25

  Og jeg er begyndt at glæde mig til julefrokosten :)

  • Ann-Christine skrev:
   25. november 2011 kl. 23:01

   Det gør jeg også, kan du tro! Helt vildt – jeg er klar i morgen med stiletter, røde negle og højt hår :-)

 • Benedikte Capion skrev:
  26. november 2011 kl. 10:35

  Mmm, risengrød og julestemning <3

  • Ann-Christine skrev:
   27. november 2011 kl. 09:48

   Ja det er hyggeligt :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.