Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/min-morgenmad-yoghurt-knas-og-julesirup/

Min morgenmad – yoghurt knas og julesirup

Det var oplagt at bruge lidt af appelsinsiruppen fra i går til dagens morgenmad. Sammen med drænet yoghurt, knas af havregryn og mandler udgjorde det en skøn start på dagen. Den sirup smager så meget af jul, at jeg kommer helt i julestemning og får lyst til at pynte til jul og høre julemusik – må lige styre mig et par dage endnu. I stedet har jeg brugt dagen på at lave gode juletilbud i shoppen og gøre nyhedsbreve klar til at sende ud i næste uge og december.

4 kommentarer
 • MissMuffin skrev:
  21. november 2011 kl. 13:43

  Med den salgstale og skønne billeder bliver jeg bare nød til at lave den! Jeg elsker jul, men har lovet mig selv først at starte rigtig næste weekend- men har godt nok gjort de første forberedelser til julepynten:)

  • Ann-Christine skrev:
   23. november 2011 kl. 19:16

   Ja, nu nærmer tiden sig heldigvis til at vi godt kan gå i gang med juleforberedelserne – jeg kan også mærke at det bliver sværere og sværere at vente :)

 • Madame Velbekoms skrev:
  25. november 2011 kl. 09:49

  Super fint billedet!

  • Ann-Christine skrev:
   25. november 2011 kl. 10:22

   tak

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.