Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/rigtig-dejlig-weekend-til-jer/

Rigtig dejlig weekend til jer

edamame1

Jeg elsker fredag aften, mindst lige så højt som Johan og Julie elsker netop den dag. Udsigten til weekend, fridage, rare planer og aftaler, fredagsguf, tegnefilm, et godt glas rødvin, ny sæson af Homeland på netflix – der er virkelig noget fint i udsigten til både børn og voksne herhjemme.

I aften, når Johan og Julie er puttet, har jeg planer om sofahygge, Netflix, rødvin og en af disse fire skønne snacks – eller simpelthen bare chips og bland selv slik … eller måske lune nachos med chili og god cheddar … Har ikke bestemt mig og synes samtidig, at det er meget privilegeret med så små udfordringer, sådan en fredag aften! Det er jeg meget taknemmelig for ♥ og for alle de andre små og store dejlige ting i mit liv.

Rigtig skøn og dejlig fredag aften og weekend til jer!

Edamamebønner i den spicy version – på øverste billede

soede-salte-mandler

Saltede mandler

saltede-citron-mandler

Saltede citronmandler

hjemmelavet-Sour-Cream-onion-popcorn

Sourcream & onion popcorn

8 kommentarer
 • Camilla skrev:
  10. oktober 2014 kl. 19:18

  Lige præcis. Helt ned i tempo fredag aften og total hygge. Klar til en weekend med dem man holder af.
  God weekend

  • Ann-Christine skrev:
   13. oktober 2014 kl. 10:20

   Lige præcis, det er dejligt!
   Dejlig ny uge til dig :)

 • Louise/ Søde Citroner skrev:
  10. oktober 2014 kl. 22:57

  Åh ja, fredag aften er altså også noget helt helt specielt. Bare ikke når man bruger den på en aftenvagt på BT :-P Men så kan jeg heldigvis se frem til en hyggelig weekend på landet med de bedste mennesker i mit liv – og dét er jo heller ikke skidt :-)

  • Ann-Christine skrev:
   13. oktober 2014 kl. 10:23

   Nej, det lyder absolut ikke helt skidt ;) Jeg håber du havde en dejlig weekend!

 • Dorthe skrev:
  11. oktober 2014 kl. 09:03

  Enig – fredag er bare den bedste dag i ugen. Og Homeland … rigtig god serie.

  • Ann-Christine skrev:
   13. oktober 2014 kl. 10:23

   Jeg er også helt vild med den – der er virkelig nogle gode serie på Netflix :)

 • marian skrev:
  12. oktober 2014 kl. 10:16

  Lørdag er faktisk min yndlingsdag – fredag aften er jeg altid så enormt træt efter arbejdsugen, at der sjældent er energi til de store madlavningsudskejelser. Lørdag derimod…. lørdag er langsom med tid til morgenkaffe og hjemmebagt brød – uden for mange planer. Jeg er fan! God weekend til dig!

  • Ann-Christine skrev:
   13. oktober 2014 kl. 10:37

   Jeg er også fan, både af lørdag og søndag morgen! Elsker de langsomme weekend morgener med familien.
   Faktisk er jeg også fan af mandag morgen, hvilket jeg tager som et ret dejligt tegn på, at jeg er ellevild med mit arbejde ;)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.