Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/rigtig-glaedelig-jul-3/

Rigtig glædelig jul

glaedelig-jul

Juleforberedelserne er i fuld gang, vi er godt med og jeg har hele dagen haft en kæmpe hjælp af mine allerdejligste køkkenhjælpere. Jeg er faktisk helt imponeret over, hvordan Johan og Julie engageret kaster sig ind i at deltage, og er virkelig opsatte på, at alt skal være klart. De hjælper både i køkkenet, men også med at gøre hjemmet ekstra hyggeligt her op til juleaften.

Jeg synes virkelig lige pludselig, at det er nogle store børn, vi har! De kan så mange ting, har utrolig mange holdninger, stiller så mange – virkelig gode – spørgsmål til alverdens ting og som hver dag overrasker, glæder, inspirere og mange gange dagligt får mit hjerte til at smelte, og som indimellem også får mig til, at øve mig i at tælle til ti ;)
Jeg glæder mig meget til at opleve julen sammen med dem og med de af vores dejlige familie, som i år skal være vores søde julegæster.

Rigtig, rigtig glædelig jul til alle jer søde mennesker, som følger med her på bloggen. Det er virkelig en sand fornøjelse, at dele mine små hverdagsglimt og opskrifter med jer ♥

16 kommentarer
 • Rikke skrev:
  23. december 2013 kl. 22:07

  Tak og i lige måde. Nyder virkelig at læse alle dine indlæg og anbefaler din side til alle, jeg kender.
  Har prøvet rigtig mange af dine opskrifter og bliver aldrig skuffet. Tusind tak den skønneste blog :-)

  • Ann-Christine skrev:
   27. december 2013 kl. 20:51

   Det er virkelig dejligt at høre, Rikke! Tusind tak :) Og jeg håber din jul har været rar og god!

 • Louise skrev:
  23. december 2013 kl. 22:15

  Tak for en dejlig blog Ann-Christine. Jeg elsker virkelig at læse den – jeg synes den er så fin, hyggelig og inspirerende. Det er et rigtig rart sted at læse med, og jeg synes at du skaber en rigtig hyggelig og rar stemning med din tekst, billeder og måde at se hverdagen på :-) Der er altid gode opskrifter at hente, og det hele er altid lige tilpas enkelt og ligetil.

  Rigtig god jul og godt nytår til dig :-)

  • Ann-Christine skrev:
   27. december 2013 kl. 20:53

   Mange tusind tak, Louise! Det er simpelthen så rart at høre at de små glimt jeg viser herinde kan skabe inspiration og hyggeligt øjeblikke hos dig og andre der læser med.
   Jeg håber din jul har været rigtig god og at du får et virkelig godt nytår!
   Kh Ann-Christine

 • Sine skrev:
  23. december 2013 kl. 22:35

  Rigtig glædelig jul til dig også! Hvis det er nogen trøst, kan jeg heller ikke helt forstå, at dine skønne unger er blevet så store. Jeg har læst med siden før de var til, og at de er blevet så store understreger desværre kun, hvor hurtigt tiden flyver.. Godt vi ikke selv er blevet ældre!! ;)

  • Ann-Christine skrev:
   27. december 2013 kl. 20:55

   Lige præcis! ;) Det er jo helt vildt, så stærkt det går – kan dog godt se at der har sneget sig et par enkelte fine linier ind omkring mine øjne de seneste år – jeg giver søvnmangel skylden og satser stærkt på at de forsvinder igen, når jeg kan sove længere om morgenen igen ;)

 • Lene skrev:
  24. december 2013 kl. 06:46

  Glædelig jul! Jeg nyder at følge med på din blog og glæder mig til at læse med fremover.

  • Ann-Christine skrev:
   27. december 2013 kl. 20:55

   Mange tak! Det er dejligt at høre og jeg glæder mig til at tage hul på endnu et skønt år med bloggen i 2014 :)

 • Mai Kristiansen skrev:
  24. december 2013 kl. 07:36

  Kære Ann-Christine.
  Rigtig glædelig jul og et smukt nytår til dig og dine :-)
  Ser frem til masser af spændende “morgen-kik” på din blog – og efterfølgende inspiration.
  Dukkehuset er invaderet af Lego – og er simpelthen bare guf for Emilia. Hils dine børn og sig, der er en anden lille pige, der har fået stor glæde af det de er vokset fra :-D
  Mange hilsner
  Mai

  • Ann-Christine skrev:
   27. december 2013 kl. 20:57

   Kære Mai,
   Hvor er det dejligt at høre at legetøjet blev en succes hos Emilia. Jeg har fortalt, at der er en lille pige som er blevet noget så glad for deres legetøj – og det blev de super glade for at høre :)
   Glæder mig til et godt blogår i 2014 :)
   Rigtig godt nytår til dig og din familie
   Kh Ann-Christine

 • Randi skrev:
  24. december 2013 kl. 09:50

  Rigtig glædelig jul til dig og din familie!

  • Ann-Christine skrev:
   27. december 2013 kl. 20:58

   Tusind tak, Randi og jeg håber jeres jul også var rigtig rar og god.

 • Bente Kepp skrev:
  24. december 2013 kl. 13:14

  Kære Ann-Christine.

  Takker for den skønne blog du har :-)
  Masser af inspiration, skønne billeder og MASSER af lækre opskrifter :-)

  Så vil ønske dig og din familie en glædelig jul.

  Jule hilsen
  Bente K

  • Ann-Christine skrev:
   27. december 2013 kl. 20:59

   Kære Bente K,
   Mange tak for den søde hilsen :) Den blev jeg glad for og jeg er glad for at du finder inspiration her på bloggen :)
   Rigtig glædelig jul til dig og dine.
   Kh Ann-Christine

 • Sanne skrev:
  28. december 2013 kl. 23:23

  Hejsa Ann-Christine
  Tusind tak for en dejlig side, jeg kan næsten ikke vente til i morgen, hvor jeg skal lave appelsin og hindbær marmelade, da jeg lige har set opskrifterne og synes at vores nytårsgæster skal nyde dine morgenboller og lækre marmelader ;O) Dine labels er jeg også faldet helt for, så det må betyde et helt nyt udseende i krydderiskabet ;O) Rigtig godt nytår til dig og din familie og selvfølgelig til alle andre

  Hilsen Sanne

  • Ann-Christine skrev:
   31. december 2013 kl. 16:07

   Hej Sanne,
   Hvor lyder det altså som en godt nytårsmorgen :) Jeg håber I får en super skøn aften og jeg glæder mig meget til at blogges ved i 2014 også.
   Det er dejligt at høre at du kan bruge mine opskrifter og labels :)
   Godt nytår
   Kh Ann-Christine

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.