Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-117/

Små glimt

Næste uges madplan giver for vores vedkommende helt sig selv. Mon ikke det er sådan for en del familier her op til jul. Det er traditionernes tid og mange familier har deres faste opskrifter på andesteg, rødkål og risalamanden. Jeg elsker traditioner og tilføjer gerne et par nye hvert år – jeg skiller mig nødigt af med nogen, men ubevist har traditionerne alligevel med at forny sig, forandre sig og tilpasse sig en smule år efter år. Min madplan for næste uge er ikke fuldendt, vi har selv en masse dejlige juledage med planer, aftaler, familiebesøg og også med masser af tid til hjemmehygge – så planerne for næste uge, er ikke til en traditionel madplan. Heller ikke her til bloggen, men jeg tænkte nu alligevel at jeg lige ville dele den.

Juleaften får vi huset fyldt af søde julegæster, så mon ikke der er basis for et par dage med dejlige rester fra juleaftensmenuen. I så fald kommer jeg lige med et par bud på, hvordan resterne fra julemiddagen nok bliver brugt i en børnefamilie som vores.

madplan_uge_52

Ingen kommentarer
Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.