Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/rorvig-havn-og-krabbefangst/

Rørvig havn og krabbefangst

Der er simpelthen så hyggeligt ved Rørvig havn. Færgen der kommer tøffende, børn og voksne der fisker krabber og kigger på skibe og både, handlende hos den populære fiskehandler og de der spiser på fiskerestauranten. 
Vi var forbi Rørvig havn flere gange, og fik fisket rigtig mange krabber, søstjerner og rejer. Vi havde alle en fest med fiskeriet og der gik da også lidt sport i den hos nogen af os …

Moster kom og besøgte os en enkelt dag, og var med på krabbefiskeri – det er også mosteren, som er modig og holder en krabbe for fotografen.

Julie er meget fascineret af søstjernerne, specielt de blålilla taler vi en del om endnu

4 kommentarer
 • Tulip skrev:
  1. august 2011 kl. 22:18

  Det var bare så hyggeligt, godt du ikke har lagt de afslørende billeder ud, hvor de voksne går mere op i at fange krabber end børnene ;-) Det var fantastisk sjov, havde helt glemt hvor sjovt det er at fange krabber. Vil holde ferie med jer igen nu!

  • Ann-Christine skrev:
   1. august 2011 kl. 22:38

   Det var så dejligt at du kom på besøg i sommerhuset. Børnene snakker stadig meget om at du tog afsted på det store skib med lastbiler og campingvogne.
   Ja, det var virkelig en fest at fiske krabber og jeg er imponeret over hvor skrap til det du var ;-)

 • Charlotte skrev:
  6. august 2011 kl. 08:13

  Endnu et skønt foto af EMIL:-)

  Charlotte

  • Ann-Christine skrev:
   6. august 2011 kl. 22:46

   Der er mange der kommenterer på det, jeg hørte også flere sige; se lige ham den lille fyr der, det er da en rigtig lille Emil, hva´ :-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.