Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/roskilde-festival/

Roskilde Festival

tuborg-kridt

Det var den fineste dag i lørdags!

Søde mennesker, solskin, madoplevelser og musik – kan man næsten ønske sig mere af en festival? Det var min Roskilde debut og jeg var ovenikøbet så heldig at dele oplevelsen med Martin.

Vi var inviteret af Carlsberg Danmark og efter en dejlig frokost cyklede vi rundt på pladsen med sponsorchef, Peter Giacomello, som tourguide og fortæller. Den perfekte intro til festivalen, når man som os var der første gang. En cykeltur på et par timer med små rare tørstslukkende pauser indimellem. Vi kom rundt og så de forskellige scener, teltpladserne, fik spottet gode spisesteder og fik overblikket over hvor alting lå i forhold til hinanden. Det var spændende at høre Peter fortælle, om de små historier bag festivalen og om det store arbejde med at skabe fine rammer for de glade festivaldeltagere.

roskilde-festival-paa-cykel

Tuborg er officiel hovedsponsor til Roskilde Festival og Peter fortalte om samarbejdet og  Tuborgs rolle på Roskilde Festival. Særligt bed jeg mærke i Tuborgs nye slogan: ‘Drik med respekt …’ Prøv at lægge mærke til det, det er faktisk ret cool!

roskilde-teltplads

kolde-oel-roskilde

Vi fik armbånd til mediebyen og armbånd til Tuborgbaren, med fri bar og iskolde øl. Top hyggeligt at sidde der under træerne, drikke kolde drikke og hygge med søde mennesker. Efter cykelturen blev vi inviteret backstage på Orange Scene, mens Kris Kristoffersen spillede. Det var virkelig en ganske særlig oplevelse, at se Orange fra den vinkel.

fest

mojitos-RF13

Kolde mojitos i sommersolen, med ingefær og granatæble.

Martin og jeg tog på madoplevelsestur fra sidst på eftermiddagen og resten af aftenen / natten. Eftersom vi kun var på Roskilde en enkelt dag, så havde vi spottet en del, der skulle prøves på kort tid. Lykken er at være to, for så kan man dele altid og dermed smage dobbelt så meget.

Mens vi lyttede til bl.a Quadron, The National og Metallica, smagte vi:

 • den allerlækreste bygotto med citron og friske ærter hos GRØD i Food Court – det var SÅ lækkert!
 • Pizza hos Cofoco, desværre ikke færdigbagt, men ellers ok. Jeg kan ellers godt lidt cofoco og er sikker på at det må have været en fejl
 • Flæskestegssandwich hos Por’ketta – toplækker
 • Flæskestegssandwich + kanelsnurrer fra Meyers – ALTID et hit. Kanelsnurren glemte jeg dog i tasken, så den delte vi med Johan og Julie søndag.
 • Isvafler i Food Court – der var så mange lækre boder, som jeg gerne ville tjekke nærmere ud.
 • Og ud over øl, så drak vi et par lækre mojitos og en enkelt White Russian.

aerter

bygotto-roskilde

is-rf13 cofoco-pizza

mojito-roskilde

metallica-paa-roskilde metallica

por-ketta

Jeg er glad for, at festivaler i Danmark har fået fokus på de gode madoplevelser. Det i sig selv gør det virkelig meget mere interessant for mig, at tage på flere festivaler.

At man både kan få musikoplevelser og en masse lækre madoplevelser, er de perfekte rammer for festlige dage med søde mennesker.

4 kommentarer
 • Camilla skrev:
  8. juli 2013 kl. 11:51

  Man bliver helt misundelig, det ser skønt ud :) Næste år bliver der altså købt billet til Roskilde :)

  • Ann-Christine skrev:
   8. juli 2013 kl. 12:20

   Jeg tror da også jeg må afsted næste år igen ;)

 • Madling skrev:
  8. juli 2013 kl. 18:52

  Super lækkert mad!
  Sundt, farverigt og indbydende. Som du selv skriver, hvor er det dejligt at der er fokus på god mad. Godt man er gået bort fra kedelige kolde hotdogs og slatne burgere.

  Øv med Cofoco pizzaen, de laver ellers lækkert mad. Vi har flere gange prøvet deres små 7 retters menuer, det var en fornøjelse og kan anbefales :-)

  • Ann-Christine skrev:
   9. juli 2013 kl. 08:23

   Virkelig lækkert
   Jeg er også rigtig glad for Cofoco normalt, så jeg er sikker på at det må have været en fejl. Det gik nok lidt stærkt ;)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.