Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/gazpacho-kold-tomatsuppe/

Gazpacho – Kold tomatsuppe

Iskold lækker gazpacho tomatsuppe med masser smag og sundhed er perfekt til varme sommerdage.

Og i dag hvor solen skinner fra morgenstunden og jeg drømmer meget om sommer, sol og lune dage og aftener – så er denne suppe helt perfekt!

Efter en hel del efterårsvejrslignende juni/juli dage, så bliver man jo helt ustyrlig så snart solen skinner – så hvis den ikke lige står på grill, så er gazpacho perfekt som hovedret eller som en lille forret inden grill menuen. Jeg servere Gazpacho med et rigtig godt brød til og toppings af små agurketern og lidt krydderurter fra haven. Små skåle med gulerødder, cherrytomater og agurkestave til de der foretrækker deres grønt ublendet ;)

PT30min+

Gazpacho - Kold tomatsuppe

4 pers    30 min+
4 pers
Ingredienser
Udskriv opskrift
30 min+
Fremgangsmåde

Fjern den grønne del af tomaten hvor stilken har siddet.

Skær tomat, agurk og peberfrugt, brød i grove tern, kom det i et blenderglas sammen med resten af ingredienserne og blend til konsistensen er perfekt.

Man kan vælge at flå tomater og peberfrugt, men jeg synes det er unødvendigt.

Det bliver alligevel blendet til atomer og gør sig glimrende i suppen – og så sparer man den tid.

Sæt i køleskabet i minimum 4 timer (eller på frys i 30 min), da suppen skal serveres iskold.

Lige inden servering gøres topping klar.