Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sandheden-om-amalia-boganbefaling/

Sandheden om Amelia – Boganbefaling

sandheden-om-amalia

Jeg er fornyligt blevet færdig endnu en bog – denne gang den skønlitterære thriller ‘Sandheden om Amelia’ som virkelig er svær at lægge fra sig, straks efter der er taget hul på første side – af samme årsag læste jeg den på omkring to dage og har nu givet mig selv læseforbud i denne uge, indtil weekenden i alle tilfælde, for at kompensere for at bruge en halv arbejdsdag med snuden i en bog.

Jeg har den varmeste anbefaling til bogen!

Historien er tragisk, men samtidig er det en velskrevet og yderst spændende handling, – også selv om jeg det meste af bogen igennem, havde en knude i maven af tristhed, sorg og medfølelse med moren i bogen, som mister sin teenagedatter.

bogbagsiden

Bogens bagside fangede mig med ordene “En blanding af Gossip Girl og Kvinden der forsvandt”, hvilket er meget nøjagtigt beskrevet. Jeg elskede serien ‘Gossip Girl’ som var min guilty pleasure nr et på netflix forrige år og jeg læste romanen ‘Kvinden der forsvandt’ på rekordtid. Så ‘Sandheden om Amelia’ tegnede godt.

I bogen følger man Kate, som er karrierekvinde og advokat og alenemor til teenage-pigen Amelia. Kate har altid har arbejdet rigtig meget, men har også et tæt og godt forhold til sin datter – de har et godt bånd og Amelia er både en sød og velopdragen ung pige. Det kommer derfor som et chok, da hun springer ud fra skolens tag. Amelias død bliver betegnet som et selvmord, men Kate kan ikke begribe, at hendes datter kunne finde på at tage sit eget liv og beslutter sig for at finde ud af hvad der er sket. Undervejs i bogen tegnes et spind af mobning, forelskelse, hemmeligheder og løgne – det er en spændingsbog og ikke mindst en bog om kærligheden til sit barn. sandheden-om-amalia-boganbefaling

Og meget apropros bøger … så skal jeg til Silkeborg på fredag, hvor Bog & Ide Silkeborg, har Grand Opening i deres nye lokaler. Der er mange fine tilbud i dagens anledning og jeg vil være der fra 15-17 og signerer bøger og hyggesnakke.

Kom endelig forbi og hils på, hvis I er på de kanter.

6 kommentarer
 • Helena skrev:
  23. oktober 2014 kl. 09:39

  Hvor sjovt – den bog blev jeg færdig med kl. 23.30 i går aftes og er derfor lidt smadret i dag, for det var ikke helt planen. Den skulle ellers have været med på min ferie, der starter om en uge, men da jeg først fik startet i weekenden, så kunne jeg godt se, at jeg ikke kunne nøjes med et sneak peak.

  Held & lykke med bogsignering!

  • Ann-Christine skrev:
   24. oktober 2014 kl. 09:54

   Den er altså også virkelig svær at lægge fra sig :)
   Så må du på jagt efter en ny feriebog, hvilken dejlig luksus ;)
   mange tak og dejlig dag til dig

 • tina nymann skrev:
  23. oktober 2014 kl. 20:18

  Tak for et godt bogtip:-)
  Har lige tegnet abonnement på Mofibo så jeg kan komme godt I gang med læsningen igen og samtidig få catchet op på alle de bøger, som jeg er gåeet glip af iårene som er gået uden læsning:-)

  • Ann-Christine skrev:
   24. oktober 2014 kl. 10:03

   Hvor skønt! Jeg har overvejet det abonnement, men er simpelthen så glad for papirbøger som er nærmest min form for meditativ afslapning :) Vil dog overveje det, når vi skal ud at rejse.

 • Tadyla skrev:
  24. oktober 2014 kl. 20:15

  Lån e-bøger på biblioteket, det er gratis ( betalt over skattebilletten) og der er massevis af titler at vælge imellem.
  Det eneste der kræves, er et lånerkort og password.

  • Ann-Christine skrev:
   27. oktober 2014 kl. 09:21

   Er også fan af biblioteker! :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.