Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/simpelt-og-s%c3%b8dt/

Simpelt og sødt

Det er ikke altid så fancy med aftensmaden herhjemme, i aften stod den på fx. på rugsbrødsmadder. Jeg kom hjem lidt senere og kunne ikke nå at spise med, så jeg biksede lige en gang æg sammen på en skive rugbrød. Så var blodsukkeret stabiliseret, så jeg efterfølgende kunne nyde den lille lækre chokoladekage, som var en sød overraskelse til mig. Kage eller blomster, jeg elsker begge dele – især elsker jeg søde overraskelser! 

Der er i øvrigt efterhånden mange, der har meldt sig som fast læser og som er med på facebooksiden også. Tusind tak, det er rigtig hyggeligt, at I har lyst til at følge med herinde.

Jeg har nu flyttet “Fast læser” og  “Facebook” nederst på bloggen, og de to har som noget helt nyt fået fint selskab af Bloglovin, som er et rigtig smart bloglæsersystem – rigtig fint til at holde styr på favoritblogs og ikke mindst til at opdage nye spændende blogs.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
2 kommentarer
 • Line skrev:
  23. juni 2011 kl. 22:10

  Søde overraskelser er det bedste :-) Men ægge-tamtam med tomat er altså heller ikke at kimse ad!

  • Ann-Christine skrev:
   24. juni 2011 kl. 19:18

   Line, det er nemlig skønt, ik´ :-)