Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/simpelt-og-s%c3%b8dt/

Simpelt og sødt

Det er ikke altid så fancy med aftensmad herhjemme- selv om jeg elsker at lave gode retter og opskrifter til aftensmad – i aften stod den på fx. på rugsbrødsmadder. Jeg kom hjem lidt senere og kunne ikke nå at spise med, så jeg biksede lige en gang æg sammen på en skive rugbrød. Så var blodsukkeret stabiliseret, så jeg efterfølgende kunne nyde den lille lækre chokoladekage, som var en sød overraskelse til mig. Kage eller blomster, jeg elsker begge dele – især elsker jeg søde overraskelser!

vandmelon smoothie

Og jeg har også fået lavet de lækreste saltede flødekarameller, mens børnene sov til middag, svaret på mails, købt friske blomster og malet et par reoler til børneværelset – alligevel synes jeg ikke altid, at jeg når alt det jeg gerne vil … Jeg øver mig dog kontinuerligt i at være tilfreds med det jeg rent faktisk får lavet

Nu skal vi holde weekend og vi indleder weekenden med en klokkeblomst film på dvd´en, tæpper og en smuk og frisk vandmelon smoothie

Uhm! Frisk, sødt, lækkert og perfekt læskende sommerdrik!

God weekend til jer

2 kommentarer
 • Line skrev:
  23. juni 2011 kl. 22:10

  Søde overraskelser er det bedste :-) Men ægge-tamtam med tomat er altså heller ikke at kimse ad!

  • Ann-Christine skrev:
   24. juni 2011 kl. 19:18

   Line, det er nemlig skønt, ik´ :-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.