Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/skoenhedsfavoritter/

Skønhedsfavoritter

skønhedsfavoritter

 

 

Selv om det har været en mild vinter, så kan jeg godt mærke, at det er nødvendigt med ekstra kærlig pleje og både fugt, olier og næring.

Det er ved at være længe siden, at jeg har udgivet et indlæg i denne kategori. Hvilket nok skyldes at jeg er forholdsvis loyal, når det kommer til mine favoritter på badeværelseshylden. Ganske vist kan jeg rigtig godt lide at afsøge markedet og købe nye produkter og mærker indimellem. Når det jeg har på badeværelseshylden er brugt op, vel at mærke. Der er en særlig nydelse ved at holde en forholdsvis minimalistisk badeværelseshylde med få gode ting, som jeg er glad for, og som jeg med sikkerhed får brugt op, inden de løber på dato.

Alle produkterne nævnt i indlægget her, er nogle jeg har brugt i længere tid, alle er købt for egne penge (ingen spons) og alle er nogle, som jeg gerne køber igen og dermed varmt kan anbefale videre til jer.

valdemarsro skønhedsfavoritterKarmameju Calm Balm – jeg har for et par uger siden købt alle tre balms derfra i mini størrelse og havde i forvejen Luxe i den store størrelse. De er nu alle tre prøvet af er alle så lækre, på hver deres måde.
Særligt vil jeg fremhæve Calm, som er en mild all round balm til hele familien, som jeg bruger til alt fra tørre læber, beskyttelse og pleje af børnenes kinder i vintervejret, tørre neglebånd, fødder og tørre hårspidser. Konsistensen er virkelig lækker og den bedste, jeg endnu har prøvet ved en balm – og jeg har vitterligt prøvet en del forskellige brands inden for denne kategori de sidste 10 år.
Luxe er nærende, luksuriøs og dufter mildt og vidunderligt og virkelig skøn, den bruger jeg gerne som bodybalm.
Boost er min ven i disse dage, for den indeholder blandt andet kamfer, eukalyptus, mentol og lavendel, hvormed den blandt andet lindre ved forkølelse, mildner hovedpine og ubehag ved sygdom (halløj, influenzasæson og en weekend under dynen)

Amazing Space Beauty Sleep – den købte jeg i starten af januar hos denne skønne oase og cirka hver anden til tredje aften har jeg brugt den om aftenen. Jeg renser som regel efter spisetid, samme tidspunkt som Johan og Julie børster tænder og gør klar til at blive puttet. Det er et godt tidspunkt for mig og bonus er at så kan sådan en skøn maske godt nå at trænge godt ind, så den gavner huden mere end hovedpuden. Konsistensen er fløjlsblød og den er virkelig nærende og lækker på huden. Jeg oplever at den gør en mærkbar forskel.

Rudolph Care, A hint of summer er en lidt anderledes selvbruner, hvor man blander et par dråber med sin ansigtscreme eller serum og lidt efter lidt udvikler en fin naturlig kulør, som en anelse solkysset og så føler jeg mig altså lige en my mere frisk og klar til foråret.

Weleda Lavendel olie, den bruger jeg hver aften lige inden sengetid og har gjort det i et par år efterhånden. Jeg bruger blot et enkelt pump, som smøres godt ind på hænder, underarme, i nakken og skuldrene. Sådan et rart lille ritual og den lækreste beroligende duft, som er en god måde at finde ro på ved sengetid.

Guasha sten, det startede ud som et lille eksperiment, som jeg blev nødt til at prøve af og hoppe med på. Først købte jeg en aventurine ansigtsrulle, dernæst den lille grønne ‘fisk’ på billedet her – også aventurine ‘ og siden shape sten og tja, jeg overvejer pt om jeg skal prøve en glowroller (den fandtes ikke da jeg købte min første ansigtsrulle). Kort fortalt, så er det en metode til ansigtsmassage, som virkelig er skøn.
Der er eftersigende mange fordele med denne type ansigtsmassage; bedre blodcirkulation og derfra flottere hud og glød. På den helt korte bane, så er jeg primært fan fordi det er et skønt lille treat efter timer ved skærmen. De der bryn kan blive ret ømme, hvilket jeg først blev opmærksom på efter jeg startede med guasha.

Ansigts olie fra Pai, disse små gyldne dråber har jeg brugt i nogle år efterhånden og er vist på den tredje eller fjerde flaske. Den er ret drøj og der skal blot bruges 1-2 dråber, som jeg massere ind efter mist og før serum. Når jeg giver mig selv en guasha ansigtsmassage, så bruger jeg nærmere 2-3 dråber som masseres ind lige inden massagen.

Amazing Space parfume er en julegave til mig fra Johan og Julie, og jeg kendte faktisk ikke deres parfumer i forvejen. Duftene er med 100% naturlige essentielle olier i høj kvalitet og når den er brugt, så skal jeg helt sikkert prøve enten den samme eller se på andre i serien.

Trilogy er en skøn økologisk hudpleje serie på et forholdsvis budgetvenligt niveau. Jeg har prøvet flere af deres produkter og særligt ansigtsolierne, samt denne lermaske er blandt favoritterne. Jeg startede selv ud med at købe deres startset/rejsekit, det er altid en fin måde at se om man synes godt om produkterne, inden man køber de fulde størrelser.

skønhedsfavoritter

Efter at have lavet listen, bemærkede jeg, at det primært er danske brands der optræder her.

Det er da lidt fint! Faktisk er det ikke som sådan et kriterie, når jeg køber skønhedsprodukter – jo vist, det er et plus – hvor jeg vælger kvalitet, rene ingredienser og virkning over hvor produkterne kommer fra. Men det gør blot at jeg synes det er ekstra sejt at de danske produkter er i overlegent flertal på listen.bedste cremer

3 kommentarer
 • Mette skrev:
  26. februar 2019 kl. 18:21

  Jeg har i noget tid haft kik på den balm fra karmameju, den milde og med dine gode anbefaling af den vil jeg købe den nær jeg skal i magasin i morgen :-)
  Tak for et inspirerende indlæg. Det er så lækkert med al den gode mad, men også med disse lidt andre typer inspiration.

  • Ann-Christine skrev:
   26. februar 2019 kl. 21:36

   Hvor er det godt at det kan inspirere og bruges! Jeg håber du bliver lige så glad for den skønne balm som jeg er ♡
   Kh Ann-Christine

 • Birgit skrev:
  17. oktober 2019 kl. 21:19

  Sikke mange skønne produkter du har med her, der var nogle jeg ikke kendte, så glæder mig til at komme i Magasin imorgen :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.