Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vegetar-enchiladas/

Vegetar enchiladas

Når man har lyst til en herlig smovset vegetarret, så kan denne vegetar enchiladas lige netop være den ultimative lækreste løsning.

Måske lige den perfekte opskrift at prøve af fredag aften eller i weekenden?

Det er en virkelig skøn ret, hvor man på ingen måder savner eller mangler kød, for den er fyldt med lækker smag, krydderier og lækkerhed. Det vil være lækkert at servere en god grøn simpelt salat til, fx en enkel grøn salat med ristede majskerner, nødder og kerner eller en lækker cremet guacamole og nachos.

Prøv også: opskrift på lækker vegetar gryderet >>

PT60Mter

Vegetar Enchiladas

4 pers.    60 minutter
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
60 minutter
Fremgangsmåde

Enchiladas sauce
Rist alle krydderierne under omrøring i en tør gryde til de dufter skønt.

Tilsæt olie, finthakket hvidløg og finthakkede løg og sauter det ved middelvarme. Rør derefter mel godt ud i fyldet og hæld færdigblandet grøntsagsbouillon i, samt hakkede tomater. Lad saucen simre i 15 minutter uden låg.

Smag til med salt og friskkværnet sort peber. Hvis saucen gerne må være lidt stærk, så drys en anelse chili eller cayennepeber i.

Fyld
Sauter løg og hvidløg i en gryde med olie. Tilsæt derefter squash og hakkede tomater, samt spidskommen og koriander og lad det simre i 15 minutter uden låg, hvorefter bønnerne tilsættes og det hele varmes godt igennem.

Rist majskernerne på en pande med lidt smør til de bliver en anelse sprøde og får lidt farve.

Smør hver tortillapandekager med enchiladas sauce og kom derefter bønnefyld, majs og ost i, rul sammen og placer i et godt smurt ovnfastfad.

Fordel et godt lag enchiladas sauce over og drys med mere ost. Hvis der er bønnefyld og majskerner til overs, fordeles langs siderne i det ovnfaste fad.

Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 18 minutter.

Drys med finthakket koriander (eller bredbladet persille) inden servering.