Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sma-glimt-12/

Små glimt

iphone-oplader

Det har virkelig været en dejlig weekend! Weekenden startede allerede så småt fredag hvor posten kom med pakker (♥ e-handel) og rare overraskelser!

Posten havde bl.a min nye mobile iPhone oplader med, som jeg allerede er ualmindelig glad for. Den kræver ikke strømtilslutning – og hvor har jeg mange gange haft behov for at have sådan én i tasken, når jeg ikke lige kunne komme til en stikkontakt. Jeg vidste faktisk slet ikke, at der var en løsning på det behov, før jeg så opladeren til langt under halv pris lige her.

aebler

Vi har været i fuld sving i haven denne weekend og har været ualmindelig effektive. Alle fire. Jeg elsker virkelig, når vi er sammen på den måde, hvor vi alle fire hjælper hinanden med at lave praktiske ting og gøre det pænt og rart at være her hjemme.

Og her er blevet lavet æblegele af de stadig syrlige æbler i haven. Den kommer på bloggen senere på ugen.
groenne_tomater

Vi har høstet alle de sidste tomater. Tigerstribede grønne banditter, som jeg ikke endnu ikke har besluttet mig for, hvad jeg skal stille op med …

Det bliver nok noget med syltede grønne tomater.

makeuppung-leo

 

Jeg er vild med leo pletter og ikke nok med, at den er holdbar og smukt lavet, så er det bare sådan en praktisk smuksak, som jeg nyder at bruge hver eneste dag.
original-beans

Jeg er faldet ret meget for de lækre Original Beans. Tror at jeg snupper et stykke (eller to) i eftermiddag, med en kop kaffe og lidt boglæsning. Johan og Julie skal nemlig til deres første rigtige legeaftale i eftermiddag, med en veninde fra børnehaven – så jeg skal først hente dem helt sidst på eftermiddagen i dag.

16 kommentarer
 • Tanja Maria skrev:
  7. oktober 2013 kl. 11:10

  Lyder da helt fantastisk, Ann-Christine!
  Og må give sig ret, Pernille fra Chokomania har nogle fantastiske chokolader. Bestilte for noget tid siden 2 kg. mørk chokolade fra Amedei. Så kan viteren og bagning bare komme an ;)

  • Ann-Christine skrev:
   8. oktober 2013 kl. 09:09

   Uhm, 2 dejlige kg det er da fantastisk. Overvejer at gøre dig kunsten efter :)

 • Christina skrev:
  7. oktober 2013 kl. 11:54

  Tak for en rigtig hyggelig blog :-)

  • Ann-Christine skrev:
   8. oktober 2013 kl. 09:10

   Mange tak, jeg er glad for at du læser med :)

 • Sine Krabsen skrev:
  7. oktober 2013 kl. 14:15

  Uhm, elsker syltede grønne tomater

  • Ann-Christine skrev:
   8. oktober 2013 kl. 09:10

   Det er nemlig dejligt!

 • Ninna skrev:
  8. oktober 2013 kl. 11:08

  Ej, den har jeg jo lavet :-)
  Hvor ser den pæn ud på dine pæne billeder:-)

  Vi glæder os til i aften, jeg sidder lige og overspringshandler lidt på job;-)

  • Ann-Christine skrev:
   8. oktober 2013 kl. 14:52

   Det skal der også være tid til ;)
   -og jeg er virkelig rigtig meget glad for den! Vi ses om lidt, og vi glæder os til at se jer

 • Elisabeth skrev:
  8. oktober 2013 kl. 17:27

  Spændende med legeaftale. Det er så skønt at se ens børn udvikle venskaber – og som tvillingemor, synes jeg, også lidt beroligende at børnene åbner op overfor jævnaldrende. Mine drenge er 15 måneder yngre end dine børn, men med børnehavestarten kom der også de første spæde venskaber og forelskelser. Skønt!

  Vi lavede syltede grønne tomater sidste pr. Peter elskede det og Felix ville slet ikke smage :-)

  • Ann-Christine skrev:
   9. oktober 2013 kl. 15:03

   Meget og det gik virkelig godt! Jeg oplever faktisk ofte at det at være tvilling giver mine børn en stor tryghed i at gå ud i verden og møde mennesker og nye venner. Som om de næsten altid er lidt på hjemmebane når de har en med hjemmefra.

 • Ditte skrev:
  8. oktober 2013 kl. 21:30

  Kan anbefale at lave chutney med masser af spice af de grønne tomater – bland evt. også lidt æbler i. Passer godt til både ost og kødretter.

  • Ann-Christine skrev:
   9. oktober 2013 kl. 15:04

   Uh, det lyder dejligt!

 • by Blikfang skrev:
  8. oktober 2013 kl. 22:01

  Skønne glimt og sikke lækkerier :-)

  • Ann-Christine skrev:
   9. oktober 2013 kl. 15:05

   Mange tak :)

 • Eva skrev:
  25. oktober 2022 kl. 16:52

  Hej Ann-Christine

  Jeg nyder alle de dejlige opskrifter og har især haft glæde af dem med syltning og geléer, da jeg er så heldig at have lidt frugtbuske og træer i haven tilhørende min lejebolig.

  Nu står jeg med en lille portion grønne tomater og havde håbet at finde en opskrift på syltning af disse på din hjemmeside – men desværre.
  Det er ikke den store katastrofe, da der er mange opskrifter på nettet, men Valdemarsro er bare min faste “go-to”-side, så derfor tænker jeg på, om du mon har besluttet dig for, hvad der skal ske med dine ovennævnte grønne tomater?

  Tak for en masse fantastiske opskrifter, som er letlæselige og nemme at følge ;-*

  Kærlig hilsen
  Eva

  • Ann-Christine skrev:
   27. oktober 2022 kl. 12:23

   Hej Eva
   Tusind tak for din søde hilsen, det er jeg glad for :)
   Den er stadig på min to cook liste, som jeg gerne vil dele mit bud på – så det kommer på et tidspunkt :)
   Kh Ann-Christine

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.