Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sma-glimt-4/

Små glimt

februar

Små glimt fra hverdagen hos os er lige nu ret præget af, at mine to dejlige krudtugler er hjemme med influenza i denne uge. Julie er på toppen igen, men får lige en dag mere til at komme sig helt inden hun skal i børnehave igen – hun tror de savner hende derhenne. Johan har det også bedre, men har stort set ikke spist noget siden i lørdags, så han skal være hjemme i morgen også. Forhåbentlig er de dog begge friske til fastelavnsfest i børnehaven på fredag.

kiks-med-navn

Det er virkelig ikke meget jeg har fået lavet de seneste dage. Jeg har rigeligt travlt med at hente saft, kleenex, trøste, kramme, sidde tæt i sofaen og læse historier. Men i dag æltede jeg lige hurtigt dej til kardemommekiks. Opskriften kommer forhåbentlig på bloggen i morgen. Jeg stempler dem med Johan og Julies navne og små søde hilsner – tror det hitter ;) Og når man er syg, så bliver de serveret med god vanilje is til.

pantone-kop

15 kommentarer
 • Mia skrev:
  6. februar 2013 kl. 10:59

  Uhm kardemomme kiks – det vil jeg glæde mig til :D

  • 6. februar 2013 kl. 11:11

   Det er der også to herhjemme som gør ;)

 • Ibber skrev:
  6. februar 2013 kl. 13:34

  Det lyder lækkert! hvor har du købt kikseudstikker/-præger?

  • Ulrika skrev:
   6. februar 2013 kl. 14:37

   Ja, det kunne jeg også godt tænke mig at få at vide – altså hvor du har de fine udstikkere fra. Det ligner næsten et gammeldags laksegl.
   Drøn smart krus fra Pantone!
   Jeg har lagt en citronsmåkage dej med blå birkes i køleskabet. Jeg får ikke tid til at lave dem og lægge dem ud på min blog før sidst på ugen.
   Du tager forresten nogle rigtig gode billeder. De er en af grundene til, at jeg er blevet “hængende” på din blog og altid lige må tjekke hvad der sker. Lever du af din blog?
   Kh Ulrika

   • 7. februar 2013 kl. 09:45

    Tusind tak for de søde ord om bloggen og min billeder :) Det er jeg glad for at du synes!
    Kagestemplerne er købt i Børnekompagniet i Latinerkvarteret i Århus.
    Kh Ann-Christine

  • 7. februar 2013 kl. 09:44

   i Børnekompagniet i Latinerkvarteret i Århus :)

 • 6. februar 2013 kl. 14:45

  Dine små glimt udstråler bare sådan en vidunderlig ro og familie-lykke, de er meget værdsatte! Og mon ikke sådan et par kardemommekiks kan få enhver til at føle sig en smule mere rask :-)

  • 7. februar 2013 kl. 09:47

   Tak, hvor er det sødt af dig at skrive det :) Begge børn er ihvertfald godt og vel på toppen igen, heldigvis – måske har kardemommekiksene lige gjort det sidste ;)

 • Marian skrev:
  6. februar 2013 kl. 17:26

  Jeg er vild med Pantone Tapas sættet. Jeg har det i Tangerine Tango, men ønsker mig flere farver =)

  • 7. februar 2013 kl. 09:47

   og det er så fint at bruge til mange ting.

 • Mille Fabricius skrev:
  10. februar 2013 kl. 08:21

  Hej Ann-Christine

  Rigtig flot side du har!! Følger med i ny og næ på sidelinjen.
  Idag skal jeg dog bage dine fastelavnsboller, det glæder jeg mit til. Håber du får en virkelig dejlig oplevelse i Go´ morgen Danmark idag, jeg skal ihvert fald se det. Det er nu også meget hyggelig baggrunds støj ellers.

  Det jeg egentlig ville høre dig om er, hvad hedder det program Johan ser på Ipaden?? Kender udemærket programmet fra mintid iBrasilien, men har ingen idé om hvad det hedder hverken på dansk eller portugisisk..

  –God søndag derude
  Mille#

  • 11. februar 2013 kl. 16:16

   Hej Mille,
   Tusind tak :) og det var en virkelig god og sjov oplevelse at bage fastelavnsboller i søndags
   Det hedder Backyardigans og er simpelthen det bedste børnetv ever! Johan og Julie ser det og leger efterfølgende de sejeste rollelege hvor de er bjergbetjente på redningsaktion efter snepatruljen osv. Jeg elsker at det aldrig er uhyggeligt eller farligt, men virkelig sætter skub i børnenes fantasiverden.
   Kh AC

 • Chanette skrev:
  11. februar 2013 kl. 22:16

  På grund af dine kardemomme småkager har jeg nu modtaget bogstavudstikkeren med posten ;-) Skal helt klart i gang med at bage småkager med navne og søde/sjove ord.. Og måske glæde lidt familie og venner med dem :-D

  Hilsen Chanette

 • Mille Fabricius skrev:
  11. februar 2013 kl. 22:18

  1000 tak for svar.. Den vil jeg finde.. Børnene i Brasilien var også helt pjattet med den, men dengang satte jeg mig ikke ligefrem ind i det. Men serien har fået mange tanker jo ældre Marius er blevet.

  Godt at høre det var en god/sjov oplevelse, og dejligt med en spontan get-away.

  K.h.
  Mille

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.