Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sma-glimt-9/

Små Glimt

nye-armbaand-hjerteforeningen

Nye fine armbånd fra hjerteforeningen, som lige nu kører kampagnen Elsk Hjertet for at sætte fokus på og samle ind til forskning specielt i kvinders hjerter. Det gør de bla. via salget af disse fine læderarmbånd.

tapas-og-flamingo

Tapas og flamingo dans til Smukfest hos Nørre Vissing Kro. Virkelig lækker tapas, både kvalitet, smag og variation var lige i øjet!  Flamingodansen satte lige prikken over i´et og er et af de fantastiske overraskende indslag, som er så skønt ved Smukfest.

smuk_fest_glimt

Denne uge har været fyldt med lækker mad og drikke, fest, finurligheder, skøn musik og dejlig tid med min søde familie.

Vi har spist os igennem Bøgeskoven. Jeg var inviteret af Smukfest for at skrive om mine madoplevelser. Jeg har delt oplevelserne med Martin og vi har nydt at have kærestetid, at dele oplevelserne og desuden fundet det rigtig praktisk, at vi kan smage meget mere, når vi deler alle retterne. Vi har spist den skønneste mad og fået mange dejlige kulinariske oplevelser.

Vi har lyttet til de fineste koncerter og især Marie Key, Mads Langer, Outlandish, The Raveonettes og L.O.C var forrygende. Jeg glæder mig også til Magtens Korridorer i aften. Ville også rigtig gerne have hørt Wafande og Shaka Loveless, men nåede det desværre ikke.

Vi har nydt at have min søde, søde mor her hos os det meste af ugen. Hun har hygget med Johan og Julie, hygget om os når vi har været hjemme, og det har virkelig været GULD værd for os alle fire (ja, for os alle fem – er jeg faktisk sikker på!)

6 kommentarer
 • Ann Steen Holmbech skrev:
  11. august 2013 kl. 16:21

  Hvor sjovt, fik den bog af min mand i fredags, glæder mig til at forsvinde ind i den…;-)

  • Ann-Christine skrev:
   12. august 2013 kl. 07:32

   Jeg glæder mig også super meget til at læse den, det skal være min ferielæsning i denne uge :)

 • 11. august 2013 kl. 17:21

  Hvor lyder det som en hyggelig festival – de tapas ser rigtig gode ud!

  – Anne

  • Ann-Christine skrev:
   12. august 2013 kl. 07:34

   Det var virkelig hyggeligt og jeg er vild med at man kan få så meget lækkert mad til festivalen. De tapas var så lækre, at jeg fik lyst til at prøve at spise på Nørre Vissing Kro :)

 • Marina / cand.mor skrev:
  11. august 2013 kl. 21:21

  Har nydt at følge din tour på SMUK på instagram men også grumt misundelig :)

  • Ann-Christine skrev:
   12. august 2013 kl. 07:35

   Det er jeg glad for at høre :)
   Det er jo ren luksus for os der bor tæt på, så det kan varmt anbefales til næste år ;)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.