Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sma-glimt-fra-denne-weekend/

Små glimt fra denne weekend

bobler-og-muslinger

Vi startede weekenden ud med bobler og muslinger. Martin tog tidligt fri fra arbejde og så fulgtes vi ud til foodfestivalen på Tangkrogen i Aarhus, for lige at hygge sammen en times tid inden han hentede Johan og Julie og tog dem med derud også.
foodfestival

Vi nød det alle fire. Vejret var jo fantastisk og vi smagte mange dejlige små lækkerier, drak økologisk slush ice med hyldeblomst og jordbær. Uhmm! -og klappede køer, grise og får, snakkede om lilla gulerødder, svampe, lakridser, hilste på søde mennesker og meget meget mere.

picnic-paa-havnen

Godt nok ikke i weekenden, men tidligere på ugen nød vi en sommeraften ved havnen i Aarhus. Havde købt et par retter hos Oli Nico og lavede en impulsiv lille picnic tur. -og mindede os selv om, at de små impulsive udflugter skal vi have mange flere af!smaa-hilsner

Julie øver sig ihærdigt i at skrive og jeg finder små hilsner rundt omkring i huset ♥

brombaer

“Stop bilen” næsten råbte jeg – i går, hvor vi var på vej hjem fra en herlig fødselsdagsfest lørdagaften hos gode venner på Sjælland. Jeg havde spottet et skilt med gårdsalg af brombær og 2 store bakker af de skønne efterårsbær blev købt med hjem. Hvad skal jeg mon finde på at lave med dem?!

18 kommentarer
 • Emilie skrev:
  9. september 2013 kl. 11:39

  Sikke dejlige billeder, dine små er så fine! :)

  //Emilie

  • Ann-Christine skrev:
   9. september 2013 kl. 17:59

   Mange tak :)

 • Merete Vennekilde skrev:
  9. september 2013 kl. 12:32

  Hej.

  Flotte bær, hvad med at lave brombærmarmelade, hvor du lader en stang vaniliekoge koge med – der er ikke noget bedre. Har selv lige været ude at plukke dejlige brombær – mums

  • Ann-Christine skrev:
   9. september 2013 kl. 17:59

   God ide – det kunne jeg sagtens finde på. Jeg elsker brombærmarmelade

 • Lone Uldall Jørgensen skrev:
  9. september 2013 kl. 13:30

  Brombærmarmelade med æbler i smager skønt – brombær har godt af et syrligt modspil, og I har da æbler i haven ikke?

  • Ann-Christine skrev:
   9. september 2013 kl. 18:00

   Jo, det har vi. Men de er ikke helt klar endnu. De brombær jeg har købt er ret syrlige … jeg må lige prøve mig frem

 • Liselotte skrev:
  9. september 2013 kl. 17:09

  Sikke skønne fotos og brombærrene savner jeg også i den have, som ikke længere ligner sig selv :-)

  • Ann-Christine skrev:
   9. september 2013 kl. 18:02

   Mange tak! Jeg har også overvejet brombær i haven, men har fået fortalt at de breder sig helt ustyrligt. Det har vi desværre ikke pladsen til at give dem lov til.

 • LunaBærmonster skrev:
  9. september 2013 kl. 17:17

  Jeg har lige lavet lidt brombærmarmelade, hvilket er en evig klassiker i min bog. Men jeg tror også, at en mazarinkage med brombær i eller en brombærtærte vil være super dejligt.

  • Ann-Christine skrev:
   9. september 2013 kl. 18:03

   Uhm, ja! Måske jeg skal have fat i nogle flere. Drømmer om både marmelade og kager med brombær nu.

 • Birgitte B skrev:
  10. september 2013 kl. 10:16

  Cheesecake med brombær på toppen. Det smager super skønt :-)

  • Ann-Christine skrev:
   10. september 2013 kl. 14:11

   Årh det lyder fantastisk!!!

 • Lise skrev:
  11. september 2013 kl. 09:13

  Jeg får mulighed for at plukke en ordentlig omgang store flotte brombær i weekenden og vil (bl.a.) lave brombærsirup. Det gjorde jeg også med solbær af egen avl og følger altid din opskrift på hindbærsirup. Smager fantastisk på græsk yoghurt, som jeg næsten spiser dagligt ;-)
  Tak for en inspirerende blog med lækre fotos.

  • Ann-Christine skrev:
   12. september 2013 kl. 10:39

   Og mange tak for din søde hilsen. Hvor er jeg glad for at høre at hindbærsiruppen hver morgen spises på din yoghurt – det er også en af mine sotre favoritter – og jeg tror sørme også at jeg vil lave brombærsirup!

 • Mor skrev:
  11. september 2013 kl. 10:08

  Det kan måske være en god idé at råsylte de syrlige brombær.
  M.h.t. hygiejne og holdbarhed, lige overhælde dem med kogende vand først..
  Det vil jeg selv prøve med vores brombær, for så er der stadig hele bær og saft så dejlig sirups agtigt både til kager eller til at komme ovenpå et surmælksprodukt.
  Tak for dejlige billeder, og god inspiration til at nyde denne årstids lækkerier :-)

  • Ann-Christine skrev:
   12. september 2013 kl. 10:40

   God ide med råsyltning – det kunne være virkelig lækkert!
   Kram til dig, mor :)

 • Nanna skrev:
  11. september 2013 kl. 18:43

  Jeg ved godt, at det ikke lige er det mest oplagte spørgsmål på en (lækker!) madblog – men hvor får man fingrene i sådan et IPhone-cover? Det er virkelig fint!

  • Ann-Christine skrev:
   12. september 2013 kl. 10:41

   Jeg har også ledt og ledt efter det helt perfekte iPhone Cover, så det er et oplagt spørgsmål :) Mit er fra firmaet Toastmade

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.