Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sma-glimt-fra-denne-weekend/

Små glimt fra denne weekend

bobler-og-muslinger

Vi startede weekenden ud med bobler og muslinger. Martin tog tidligt fri fra arbejde og så fulgtes vi ud til foodfestivalen på Tangkrogen i Aarhus, for lige at hygge sammen en times tid inden han hentede Johan og Julie og tog dem med derud også.
foodfestival

Vi nød det alle fire. Vejret var jo fantastisk og vi smagte mange dejlige små lækkerier, drak økologisk slush ice med hyldeblomst og jordbær. Uhmm! -og klappede køer, grise og får, snakkede om lilla gulerødder, svampe, lakridser, hilste på søde mennesker og meget meget mere.

picnic-paa-havnen

Godt nok ikke i weekenden, men tidligere på ugen nød vi en sommeraften ved havnen i Aarhus. Havde købt et par retter hos Oli Nico og lavede en impulsiv lille picnic tur. -og mindede os selv om, at de små impulsive udflugter skal vi have mange flere af!smaa-hilsner

Julie øver sig ihærdigt i at skrive og jeg finder små hilsner rundt omkring i huset ♥

brombaer

“Stop bilen” næsten råbte jeg – i går, hvor vi var på vej hjem fra en herlig fødselsdagsfest lørdagaften hos gode venner på Sjælland. Jeg havde spottet et skilt med gårdsalg af brombær og 2 store bakker af de skønne efterårsbær blev købt med hjem. Hvad skal jeg mon finde på at lave med dem?!

Spørgsmål til opskriften?

Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.

Kommentarer
  • Nanna:
    11. september 2013 kl. 18:43

    Jeg ved godt, at det ikke lige er det mest oplagte spørgsmål på en (lækker!) madblog – men hvor får man fingrene i sådan et IPhone-cover? Det er virkelig fint!

    • Ann-Christine:
      12. september 2013 kl. 10:41

      Jeg har også ledt og ledt efter det helt perfekte iPhone Cover, så det er et oplagt spørgsmål :) Mit er fra firmaet Toastmade

  • Mor:
    11. september 2013 kl. 10:08

    Det kan måske være en god idé at råsylte de syrlige brombær.
    M.h.t. hygiejne og holdbarhed, lige overhælde dem med kogende vand først..
    Det vil jeg selv prøve med vores brombær, for så er der stadig hele bær og saft så dejlig sirups agtigt både til kager eller til at komme ovenpå et surmælksprodukt.
    Tak for dejlige billeder, og god inspiration til at nyde denne årstids lækkerier :-)

    • Ann-Christine:
      12. september 2013 kl. 10:40

      God ide med råsyltning – det kunne være virkelig lækkert!
      Kram til dig, mor :)

  • Lise:
    11. september 2013 kl. 09:13

    Jeg får mulighed for at plukke en ordentlig omgang store flotte brombær i weekenden og vil (bl.a.) lave brombærsirup. Det gjorde jeg også med solbær af egen avl og følger altid din opskrift på hindbærsirup. Smager fantastisk på græsk yoghurt, som jeg næsten spiser dagligt ;-)
    Tak for en inspirerende blog med lækre fotos.

    • Ann-Christine:
      12. september 2013 kl. 10:39

      Og mange tak for din søde hilsen. Hvor er jeg glad for at høre at hindbærsiruppen hver morgen spises på din yoghurt – det er også en af mine sotre favoritter – og jeg tror sørme også at jeg vil lave brombærsirup!

  • Vis alle 18 kommentarer

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.