Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/foodfestival-aarhus-ses-vi/

Foodfestival i Aarhus

kage

Siden sidste år har der været sat et stort kryds i kalenderen for denne weekend, hvor der er Foodfestival i Aarhus.

Det var en super hyggelig oplevelse og jeg glæder mig til gode solrige dage med spændende madoplevelser. Først lige et formiddagsmøde inde i byen med Eva fra Spiseliv, hvor jeg fornylig er startet som freelance skribent og fotograf – et spændende job, hvor jeg skal besøge en masse dygtige restauratører og skrive om spisesteder i Danmark.

Senere smutter jeg ind til festival sammen med Martin og børnene. Det bliver en dejlig dag, kan jeg allerede nu fornemme. pesto

 

Sidste år, på food festival, var jeg forbi Louisa Lorangs kokkeskole og i år kunne det være spændende at lære mere om, at bage macarones eller skærpe mine evner inden for hjemmelavet pasta. – I kan læse mere om kokkeskolerne og købe billetter til kokkeskolerne her. Jeg er dog ikke sikker på, at jeg selv når at komme med på en af kokkeskolerne i år, da vi tager til foodfestival hele familien, og ‘kun’ er der fredag og søndag i år. Hvis du ser mig på festivalen, så kom endelig hen og sig hej – det kunne være lidt hyggeligt.

Rigtig dejlig weekend

8 kommentarer
 • Catarina skrev:
  6. september 2013 kl. 10:58

  Det lyder som en rigtig god dag du har i ventet og stort tillykke med det nye freelancejob. :-)

  God weekend.

  • Ann-Christine skrev:
   9. september 2013 kl. 07:55

   Mange tak :) Og det var en hyggelig dag på festivalen med familien
   Ha´ en dejlig dag

 • Karen skrev:
  6. september 2013 kl. 11:53

  Jeg skal kigge efter dig :-) Bondemanden og jeg er der også i eftermiddag.

  vh/Karen

  • Ann-Christine skrev:
   9. september 2013 kl. 08:00

   Jeg håber I havde en god oplevelse derude på food festivalen :)

 • stefan skrev:
  6. september 2013 kl. 14:55

  hej anne-christina, hvad er selv din ynglingsret? :)

  • Ann-Christine skrev:
   9. september 2013 kl. 08:01

   Det kan jeg simpelthen ikke svare på, der er så meget jeg godt kan lide at spise.

 • Heidi skrev:
  15. september 2013 kl. 12:43

  Den chokoladekage/brownie der er billede af her på siden ser helt fantastisk ud. Hvor kan jeg mon finde en opskrift på den?
  Vh. Heidi

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.