Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/pasta-med-svampe/

Pasta med svampe

Pasta med svampe er en lækker hverdagsret, som er skøn med mange varianter af svampe alt efter sæson og smag.

Jeg laver den oftest med champignon og blander med lidt kantareller, enoki, østershatte eller hvad vi lige har eller kan købe økologisk og friskt. Svampene giver en god mæthed og så er det lynhurtigt, nemt at tilberede og kræver virkelig et minimum af tid!

Pastaretten mætter godt og er virkelig lækker og smagfuld

Prøv også: min opskrift på pasta med hvidløg og rejer >>

PT25M

Pasta med svampe

Tid i alt25 min.
Arbejdstid20 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 350 g pasta
  • 500 g svampe, blandede
  • 1 løg, finthakket
  • 1 dl piskefløde
  • 1 håndfuld persille, til drys
  • 50 g parmesan, friskrevet
  • 20 g smør, eller olivenolie til stegning
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Sauter rødløg med olivenolie eller smør på en pande, til de er blevet klare og bløde.

Skrue helt op for varmen og rist svampene på panden under omrøring og høj varme.  Skrue igen ned for varmen og tilsæt piskefløde, salt og peber.

Kog pasta efter anvisning på pakken.

Rør pasta og svampeblanding sammen og drys med rigelige mængder persille og parmesan.