Pasta med svampe
![](https://www.valdemarsro.dk/wp-content/2013/09/pasta-med-svampe-1.jpg)
![](https://www.valdemarsro.dk/wp-content/themes/valdemarsro16/assets/img/logo3.png)
Pasta med svampe er en lækker hverdagsret, som er skøn med mange varianter af svampe alt efter sæson og smag.
Jeg laver den oftest med champignon og blander med lidt kantareller, enoki, østershatte eller hvad vi lige har eller kan købe økologisk og friskt. Svampene giver en god mæthed og så er det lynhurtigt, nemt at tilberede og kræver virkelig et minimum af tid!
Pastaretten mætter godt og er virkelig lækker og smagfuld
Prøv også: min opskrift på pasta med hvidløg og rejer >>
Arbejdstid 20 min.
Antal 4 pers.
![](https://www.valdemarsro.dk/wp-content/themes/valdemarsro16/assets/img/premium/print-bg2.png)
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Pasta med svampe
- 400 g pasta
- 500 g svampe, blandede
- 1 løg, finthakket
- 1 dl piskefløde
- 1 håndfuld persille, til drys
- 50 g parmesan, friskrevet
- 20 g smør, eller olivenolie til stegning
- salt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
![](/wp-content/themes/valdemarsro16/assets/img/premium/screen_on_off.png)
Sauter rødløg med olivenolie eller smør på en pande, til løgene er bløde.
Skrue helt op for varmen og rist svampene på panden under omrøring og høj varme. Skrue igen ned for varmen og tilsæt piskefløde, salt og peber.
Kog pasta efter anvisning på pakken.
Rør pasta og svampeblanding sammen og drys med rigelige mængder persille og parmesan.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Jeg ser, at du bruger pasta rør til retten.
Kan du give et bud på, hvilke slags pasta der egner sig bedst til forskellige retter?
bedste hilsner fra Søren
Hej Søren
God ide! Det vil jeg helt sikkert gerne skrive et indlæg om på et tidspunkt. Det er hermed noteret.
Kh Ann-Christine
Lyder skønt. Min datter elsker heldigvis svampe (selvom hun ikke kan lide champignon… ??). Jeg tror det er fordi vi har haft nogle virkeligt hyggeligt svampeture, hvor vi har gået og glæder os helt vildt til at lave med dem derhjemme.. Eller måske bare fordi vi tit tilsætter lidt bacon.. :-)
Hvor lyder det hyggeligt!
-Som en rigtig skøn efterårstur på jagt efter svampe :)
Kh AC
Det ser simpelthen bare SÅ lækkert ud – det må prøves herhjemme! :)
//Emilie