Pasta med svampe


Vi har spist masser af svampe de seneste dage, da vi havde forsynet os godt til Foodfestivalen i weekenden.
Pasta med svampe som var på menuen i søndags – er noget så nemt og enkelt at tilberede og kræver virkelig et minimum af tid!
Johan og Julie er en smule skeptisk for de største stykker svampe, så vi hapser dem lidt fra på deres tallerken – så det kun er de helt små stykker, der kommer med.
Pasta med svampe
- 250 g frisk pasta
- 500 g svampe, blandede
- 1 rødløg, finthakket
- 2 spsk olivenolie
- 1 dl piskefløde
- salt
- sort peber, friskkværnet
- 1 håndfuld persille
- Tilbehør
- 1 håndfuld grøn salat
- 4 gulerod, skåret i stave
- 0,50 agurk, skåret i stave
- 1 rød peberfrugt, skåret i stave
Sauter rødløg med olivenolie på en pande, til løgene er blevet klare og bløde.
Skrue helt op for varmen og rist svampene på panden under omrøring. Skrue igen ned for varmen og tilsæt fløde, salt og peber.
Pasta koges efter anvisning på pakken.
Rør pasta og svampeblanding sammen og drys med rigelige mængder persille.
Åhh det ser lækkert ud! Jeg ville så gerne have, at min datter kunne overtales til at spise svampe – måske det er på tide at prøve igen..
Herhjemme har den slags med at skifte lidt fra dag til dag ;)
Hej Ann-Christine,
Synes det er så fedt, at du som blogger i Aarhus deltager i arrangementer for foodies. På den måde kommer der fokus på madscenen i Aarhus, som også har meget at byde på!
Nyder at i øvrigt at følge med i Jeres små glimt ;)
Kh,
Tanja
Hej Tanja,
Det er jeg glad for at du synes. Aarhus er jo stadig så ny for mig, at jeg føler jeg er ved at opleve og udforske byen og alle dens muligheder. Jeg tager også altid meget gerne mod tips og inspiration ;)
Kh Ann-Christine
Ej, det skal jeg virkelig prøve i denne uge! Det er også en ret budgetvenlig ret for os på SU.. :)
Ja, det er det jo faktisk. Og svampe mætter utrolig godt og længe – og så smager det jo skønt :)
Hej
Sikke en dejlig ret :)
Når jeg laver pasta med kødsauce, plejer jeg at hakke små stykker champignon/svampe og putte dem i saucen, på den måde kan man næsten ikke smage eller se dem og man få samtidig lidt sundt med.
Mange tak :)
Det gør jeg også, hvis jeg lige har nogen. Jeg laver ofte denne variant: http://www.valdemarsro.dk/hjemmelavet-lasagne/ og der kommer jeg alverdens dejlige grøntsager i – inkl svampe. Det smager så dejligt
Det ser simpelthen bare SÅ lækkert ud – det må prøves herhjemme! :)
//Emilie
http://gravidmedlupus.blogspot.dk/
Lyder skønt. Min datter elsker heldigvis svampe (selvom hun ikke kan lide champignon… ??). Jeg tror det er fordi vi har haft nogle virkeligt hyggeligt svampeture, hvor vi har gået og glæder os helt vildt til at lave med dem derhjemme.. Eller måske bare fordi vi tit tilsætter lidt bacon.. :-)
Hvor lyder det hyggeligt!
-Som en rigtig skøn efterårstur på jagt efter svampe :)
Kh AC