Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-102/

Små glimt

koekken

♡ ny plakat og friske blomster der matcher ♡

Til disse næsten ugentlige Små Glimt her på bloggen, tænker jeg ofte på at jeg langtfra får taget billeder af alle de små skønneste glimt af hverdagslykkestunder i løbet af en uge.
De stunder med mine allerbedste … I ved, de helt små hjertesmeltende ting som et spontant og særligt kærligt kram. Fælles latter og fjollet dans i køkkenet. De mange gode snakke om både de bittesmå og de kæmpe store spørgsmål, som vi forældre, bliver stillet i løbet af en dag.
Alt det vi ikke tager billeder af – men værdsætter højt.
Nyder øjeblikket, er i det og husker på dét, der betyder allermest.

Rigtig dejlig ny frisk uge til jer ♡
Jeg håber, den må blive fuld af fine stunder, duftende god kaffe eller te, samt skønne krydderier, der giver smag og stimulere sanserne. Skønne kram, smil, solskin og blå himmel.

frokost

 

♡ Frokost på Langhoff & Juul♡

Et af mine favoritsteder i Aarhus til frokost og brunch – spiste der i sidste uge med Emma og fik efterfølgende gjort et par ærinder i smukke Aarhus. Til gengæld har vi slet ikke været forbi byen her i weekenden, så er gået helt glip af hele den fantastiske åbning af Kulturhovedstad 2017. Vi må tage revanche snart!

gateau marcel

Jeg bagte denne chokoladekage i lørdags, da vi fik besøg af søde venner, som vi ikke havde set i alt for lang tid. De bor nord for Aalborg, så der kan hurtigt gå måneder (og indimellem halve eller et helt år … ) mellem vi ses
– sådan er det i småbørnsfamilielivet og det er også helt okay, for hver gang vi ses, er alt som det plejer og vi taler videre, griner og hygger, som altid. Hurra for gamle hyggelige venskaber.

lilla-blomster

♡Lilla mini buket♡

Forårsfriske farver – sidste uge bød på den skønneste havedag. Eller have-times-tid, hvis jeg skal være helt præcis. Det skønneste vejr. Koldt, men mildt og den der første havekriblen i fingrene er på vej. Drømme om årets blomster, afgrøder, spiselige lækkerier og krydderurter til at klippe løs af og drysse over maden. Uhh, jeg glæder mig!
donuts

♡ Donutsbrød – med glasur ♡

Indimellem kommer jeg dej til gulerodsboller i en donutsform og det er et evigt hit hos Johan og Julie.
Det er omvendt ikke så ofte der kommer glasur på – men Julie får lov at finde kagepynten frem og røre en glasur, så er det med store smil og køkkenkrealykke.
matador

♡ Matador spil ♡

Har vist nævnt det en enkelt gang (eller ti … ) men nøj, hvor vi får spillet en hel del matador herhjemme i disse uger.
fastelavnsboller

♡ Fastelavnsboller ♡

Tror næsten jeg allerede har bagt fastelavnsboller lige så mange gange, som vi har spillet matador her i januar ;) Videoen med min bedste opskrift oploade jeg til YouTube i fredags, og I kan se den her 

7 kommentarer
 • Susan skrev:
  23. januar 2017 kl. 12:14

  Hvor er den fine plakat fra?☺️?De fastelavnsboller skal snart bages her…..de ser sååååå lækre ud?
  Tak for en fantastisk blog☺️☺️

 • Marina skrev:
  23. januar 2017 kl. 12:19

  Hvor er det bare smukt med blomsterne og plakaten. Det finest match. Er det blomster du får fra det der abonnent på blomster? Jeg har lagt mærke til at du ofte har den type buketter og lige nu kan man jo ikke plukke selv, selvom buketterne er af den type jeg kan lide at plukke. Til gengæld er der grene at drive og lige om lidt vintergækker at plukke. Så dejligt.

  Jeg skal også i haven i eftermiddag. Å det er så skønt de første dage man går derude og glæder sig til foråret.

  Hav en rigtig skøn uge

  • Ann-Christine skrev:
   24. januar 2017 kl. 11:10

   Mange tak – og ja, det er nemlig det blomsterabonnement vi har købt – det er langt de fleste gange nogle virkelig fine buketter og blomstersammensætninger. Og de få gange jeg ikke har været så vild med buketten, har jeg blot delt dem i mange små vaser og så har det fungeret rigtig fint alligevel.
   Glæder mig også til at vi snart kan plukke vintergækker i haven.
   God tur i haven og dejlig uge til dig
   Kh AC

 • Mutti skrev:
  23. januar 2017 kl. 14:19

  Tak! Og en god og dejlig uge til jer! I dag blev en helt almindelig tallerken suppe ekstra god. Jeg hentede nemlig frisk persille ude i haven og det blev klippet i både suppen og i hvidløgssmørret til brødet!
  Og bliver bare så glad for at se erantis bøje de små kønne hoveder op af jorden allerede! :-)

  • Ann-Christine skrev:
   24. januar 2017 kl. 11:11

   Det er SÅ fantastisk! Vores persille er også i fuld gang med at gro, men jeg nænner næsten ikke klippe af det endnu ;) Lidt fjollet, for det tager det jo ellers på ingen måde skade af :)
   Dejlig uge til dig♡
   Kh AC

 • Sara skrev:
  25. januar 2017 kl. 13:27

  Hvor er plakaten fra??

  • Ann-Christine skrev:
   26. januar 2017 kl. 14:05

   Der er et link længere oppe i kommentarfeltet :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.