Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-11/

Små glimt

hyldeblomstHyldeblomster klar til hjemmelavet hyldeblomstsaft

 

Sikke en dejlig weekend!

Vi har ladet op til den kommende uge, som vi glæder os til at opleve i Paris. Vi har plukket hyldeblomster, som nu står og trækker til saft indtil vi er hjemme igen. Vi har plukket de første to jordbær i haven – som Johan og Julie forærede til deres bedsteforældre, da de kom forbi for at hygge lidt med os lørdag formiddag og se på den fine lemonadebod, som ungerne (igen!) havde få stablet på benene. Vi har også nydt en lækker sommerfrisk cocktail med smag af sommer og nyslået græs. Vi har spist en lækker middag på i Vejle og i dag har jeg juicet alle de sidste grøntsager i køleskabet – som nu står klar i glas til at blive nydt i løbet af arbejdsdagen. Sundt og lækkert, inden en uge med croissanter og det fristende franske køkken.

Her bliver ikke stille på bloggen i denne uge, omend jeg nok er lidt langsommere til at få svaret på kommentarer end normalt …. Jeg skriver i dag på et indlæg om ‘kræsne’ børn og hvordan vi kommer omkring det herhjemme og jeg har desuden et par opskrifter, som ikke nåede at komme på i sidste uge – ja, og så kigger jeg nok lige ind med lidt glimt fra Paris og instagrammer helt sikkert også en masse fra byernes by.

Tusind tak for alle de lækre, lækre tips til gode steder. Jeg har printet og lavet lister, og glæder mig til at opleve en stor del af det – når nok langtfra det hele, men så er der jo flere rare, nye oplevelser at vende tilbage til, hvilket slet ikke er så tosset ;)
hyldeblomstplukning

Søde børn, dejligt sommervejr og gode snakke på morgengåtur og hyldeblomstplukning ved Brabrand Engsø. jordbaer

De første to jordbær fra haven.

remouladen

Virkelig dejlig restaurantsoplevelse på Remouladen i Vejle i fredags! Vi spiste der alle fire, og jeg elsker virkelig, når restauranter serverer gedigen og ordentlig mad, og at det også slår igennem på børnemenuerne. Vi var begejstrede!

8 kommentarer
 • Dorte/familiefletninger skrev:
  16. juni 2014 kl. 10:19

  God tur til det skønne Paris. Glæder mig til at høre lidt om jeres rejseoplevelser. Vi overvejer lige nu om vi skal tage et smuttur til Paris ifm vores sommerferie, som går til Frankrig. KH Dorte

  • Ann-Christine skrev:
   16. juni 2014 kl. 10:35

   Mange tak, Dorte :)
   Det lyder som en rigtig dejlig ide – Frankrig er så skønt et land … jeg drømmer også lidt om sommer i sydfrankrig :)
   Jeg glæder mig til at fortælle om vores oplevelser fra Paris :)
   Kh AC

 • 16. juni 2014 kl. 10:42

  I den lokale Rema kunne de ikke forstå at de solgte så meget citronsyre og friske citroner i weekenden. Men der har virkelig været vejr til at lave en portion saft.

  • Ann-Christine skrev:
   16. juni 2014 kl. 10:47

   Ha ha, ja – det har været den perfekte hyldeblomst-weekend! :)

 • Helene skrev:
  16. juni 2014 kl. 10:45

  Hej :)
  Jeg kan ikke rigtig google mig frem til, hvor man kan købe Oddka henne. Ved du, hvor man kan købe det henne i Århus? :)

  • Helene skrev:
   17. juni 2014 kl. 10:19

   Tak skal du have! :) Ej hvor fedt, så er svigerfars julegave fundet – han har et eller andet med specielle vodkaer, så det er jo helt perfekt! :)

   • Ann-Christine skrev:
    17. juni 2014 kl. 19:49

    Ej, hvor dejligt! Skønt at du kunne bruge tippet :)

  • Ann-Christine skrev:
   16. juni 2014 kl. 10:50

   Jeg spørger lige Marie, som jeg fik gaven af :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.