Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-113/

Små glimt


♡ sommeraftener i haven ♡

Sikke en fantastisk weekend med solskinsvejr, varme sommerdage, dase og dovne tid + vi fik ordnet en hel del praktiske ting, som at male stakit, klippet hæk, ryddet grundigt og tiltrængt op i haveskur og den slags.

Tiden er bare fløjet afsted denne weekend og lige om lidt starter sommerferien – omend det føles lidt som om vi allerede har indfundet sommerferiestemningen herhjemme.

Aftensmåltider i haven med pil selv rejer, krabbekløer, nybagt brød og champagne giver bare den skønneste sommerferie følelse. Jeg hepper på en hel del flere af sådanne skønne sommeraftener og dage de næste måneder.

♡ Tapas på Aarhus Central Food Market♡

En tur ind til Aarhus torsdag til disse skønne hapseretter fra CANblau, skinkesmagning, sangria og små tapas retter.

♡ Frugtspyd og Matador aften ♡

Vi er hoppet med på sommerens matadorbølge.

I efteråret så vi et eller to afsnit hver fredag sammen alle fire og Johan og Julie blev lige så begejstret for den skønne serie, som vi er. Hyggeligt at se den igen i den nye forbedrede kvalitet.

I lørdags lavede vi frugtspyd og  fyldte hindbær med chokolade til dessert efter den skønne middag i haven. Så satte vi solvognene sammen og puttede os udenfor med dyner og tæpper, med Matador på computeren og hyggebarometeret skruet op for fuldt blus.

♡ Grønt guld fra haven ♡

Jeg elsker at plukke grønne salathoveder og håndfulde af krydderurter på daglig basis. Det er virkelig en helt enkel daglig glæde.

♡ rap, rap – en sød lille servietring ♡

Julie elsker at pynte bord og når hun står for en festlig pynt, så kommer disse gamle fine servietringe altid frem.

♡ Praktisk lørdag ♡

Jeg overvejer om vi måske skal have et eller flere espalier med clematis op af stakittet her … eller klatreroser, måske. Fik endelig malet stakittet i denne weekend og det var virkelig sådan en rar lille ting lige at få fikset – ser så meget pænere ud nu.

♡ Fin lille buket ♡

Elsker denne farvekombination og små buketter med lidt af hvert fra haven eller grøftekanter.

6 kommentarer
 • Alexandra skrev:
  19. juni 2017 kl. 19:09

  Det er simpelthen sådan en skøn have i har. En rigtig dejlig overskuelig størrelse :)

  • Ann-Christine skrev:
   20. juni 2017 kl. 10:33

   Den er vi virkelig også bare så glade for! En daglig glæde og nydelse :)

 • Christina skrev:
  19. juni 2017 kl. 20:32

  Kan altså blive ved at beundre jer. Det virker altid som om i har 50 timer i døgnet. I forstår at udnytte tiden og få Max hygge ud af det, og samtidig forkæle jer selv. Hvor lyder det bare hyggeligt med matador og dyner udenfor.

  • Ann-Christine skrev:
   20. juni 2017 kl. 10:34

   Åh, havde man bare 5 timer ekstra om dagen, ik ;) Det gad jeg også godt, men prøver grundlæggende at glædes over de ting jeg når, i stedet for at have fokus på det jeg ikke gør :)

 • Hans Dagfinn skrev:
  23. september 2017 kl. 14:27

  Så smuk have!

  • Ann-Christine skrev:
   24. september 2017 kl. 10:52

   Tusind tak :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.