Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-114/

Små glimt

♡ Frokost i haven på en hverdag ♡

Huhej, hvor har der godt nok været fart på tiden her op til sommerferien.

De sidste to uger er simpelthen fløjet afsted og jeg nåede slet ikke at dele forrige uges små glimt, så det bliver lidt en lille opsamling på de seneste to uger i dag.

Nu starter sommerferien sådan rigtigt herhjemme og det glæder vi os til.
Vi har planer om hygge derhjemme den næste uges tid i langsomt hyggetempo. Tage dagene som de kommer, måske med små udflugter hist og pist og ellers bare nyde at have god tid til alt det der er ferielækkert.

♡ Dronninglund slot ♡

I nat har vi sovet på et slot. I en fin himmelseng, ahh …

Vi har haft en pragtfuld weekend sammen med hele min del af familien på Dronninglund Slot. Mine forældre har inviteret inviteret børn, svigerbørn og børnebørn til overnatning, middag og fejring af rund fødselsdag – og det har simpelthen været så hyggeligt og rart at være sammen hele flokken i de fine omgivelser. Snakken gik til langt ud på aftenen, børnene legede og vi har simpelthen sådan hygget os i de historiske rammer og omgivelser.

Jeg elsker den slags. Slotsspøgelser, knirkende gulve, fint indrettede værelser og fortællinger om prinsesser, nonner og grever.

Rigtig skøn og mægtig god familiehyggeweekend.

♡ Kaffestop på Bülows kaffebar i Jægergårdsgade ♡

Jeg er gået forbi her mange gange, men først i sidste uge gik vi ind og fik os en cappuchino herinde. Sådan et hyggeligt lille sted.

♡ Frokost på Restaurant Ombord sammen med Martin♡

♡ Den her … one pot pasta

Vores hverdagsredning på de dage hvor børnenes fodboldtræning og ridetimer ramler sammen og tiden er knap – ja, og på de hverdage hvor vi gerne bare vil have et vildt lækkert måltid uden lang tilberedning.

Pølsehorn til fodboldstævne ♡

Fra at sove på et slot denne weekend til at sove i campingvogn forrige weekend … Begge dele er altså ret herligt.

Forrige weekend var vi til Ikast Cup med børnene – fodboldstævne fra fredag til søndag. Sov i campingvogn, hyggede med børnene, deres kammerater og forældre, grillede, så fodbold og nød friluftslivet. Vi glæder os allerede til næste år, hvor successen gentages.

I den sidste uges tid har Johan og Julie tilmed været på fodboldskole hver dag fra 9-15 i den første ferieuge – så nu trænger de også til bare at slappe fuldstændig af og bare have langsomme ferie dag i slowmotion og nattøj.

♡ nem grøn salat – mere om det senere på ugen her på bloggen ♡

♡ Bedste is i Aarhus ♡

Martin og jeg købte en dele-is hos Social Foodies i M.P Bruunsgade – med snickers is, nougatis, hindbærguf og chokoladedyppet isvaffel. Det er uden tvivl den lækreste is jeg har spist i Aarhus. Vi fik lov til at smage på deres kirsebærbær is og deres solero is også … bliver simpelthen nødt til at vende tilbage og dele en is mere derfra snart ;)

7 kommentarer
 • Corporate Mor skrev:
  3. juli 2017 kl. 11:23

  Lidt tarveligt med is-billeder, når vi andre sidder fastlåst på kontoret ;-)

  • Ann-Christine skrev:
   3. juli 2017 kl. 15:20

   Av ja … og så sådan en særligt god en af slagsen!
   undskyld ;)

 • Trine skrev:
  3. juli 2017 kl. 16:28

  Hvis du ikke har været der endnu – så SKAL du besøge mamis gelato i Aarhus hurtigst muligt. Hsr aldrig i mit liv fået då fantastisk is. God sommer til dig :-)

  • Ann-Christine skrev:
   4. juli 2017 kl. 20:08

   Det må vi prøve :) Tak for tippet og rigtig god sommer til dig også :)

 • Rebecca skrev:
  13. januar 2018 kl. 18:10

  Hvad gør du med den friske Timian? Står du og plukker bladene et for et, tager du de kraftigste stængler fra og finthakket resten, eller noget helt tredje?

  • Ann-Christine skrev:
   17. januar 2018 kl. 13:41

   Jeg river dem blot af stænglen imod bladretningen, så går det nemt. Hvis der er fint stængler på, så finthakker jeg dem bare.

  • Rebecca skrev:
   13. januar 2018 kl. 18:11

   Hov, undskyld… troede jeg kommenterede under One pot pasta ?

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.