Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/grillet-gedeost-med-jordbaer/ Festmad Forretter, Studenterfester og studenterkørsel, Tapas

Grillet gedeost med jordbær og balsamico

Jordbær, sort peber og balsamico er et match made in heaven!

Her har jeg mikset sommerens skønne jordbær med grillet gedeost, timian, et lille dryp honning og balsamico.

Så pæn og appetitlig en forret eller appetizer på en sommerdag i haven, med et køligt glas rose, cava eller hvidvin til. Det er en dejlig lille snack til den lille sult eller som en del af et større tapas måltid.

Prøv også: opskrift på bruschetta med tomat >>

PT20MPT20M4

Grillet gedeost med jordbær, akaciehonning og balsamico

Tid i alt20 min.
Arbejdstid20 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 8 skiver flutes
  • 100 g gedeost, i skiver
  • 8 jordbær
  • 1 håndfuld frisk timian
  • 1 tsk akaciehonning
  • 1 spsk balsamico glace
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Anret en skive gedeost på hver stykke flutes og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bag i en forvarmet ovn ved 225 grader i 10 minutter.

Anret på et fad, sæt et kvart jordbær på hver og drys med timian, friskkværnet peber, et dryp akaciehonning og lidt balsamico glace.