Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/ceviche-med-laks/

Ceviche med laks

Vi spiste ceviche med laks forleden aften. Det var SÅ lækkert og fordi Martin og jeg var alene hjemme – Johan og Julie var på en lille minihyggeovernatning – og fordi vi ikke var helt vildt sultne lige den dag, så spiste vi bare sådan en skål lækkerhed til aftensmad som hovedmåltid.

Og skålede i et glas kølig hvidvin til.

Det var let, sommerligt og vildt lækkert.

PT2H

Ceviche med laks

Tid i alt2 timer
Arbejdstid10 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 2 laksefiletter, frosset som til sushi
  • 1 citron, saften herfra
  • 2 lime, saften herfra
  • 2 spsk frisk koriander, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 avocadoer, skåret i tern
  • 1/2 rødløg, finthakket
  • 1 nektarin, alternativt fersken eller mango, skåret i tern
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Skær laksen i tern og mariner laksestykkerne i citron og limesaft tilsat hvidløg, koriander, salt og peber. Lad det stå på køl og trække i 1-2 timer.

Vend laksen med avocado, rødløg og nektarin (eller fersken/mango) og server med godt groft brød