Melon med skinke – tapas


Melon med skinke er en spansk klassiker til det lækre tapasbord. Her har jeg serveret melon og skinke på spyd med små kugler frisk mozzarella og basilikum. Lidt ekstra festligt og så er det en evigskøn hapser, som smager helt og aldeles fantastisk.
Det er blandt vores sommerferiefavoritter og jeg anretter gerne et fad til os sidst på eftermiddagen. Med en tapasret eller tre, lidt salte mandler, oliven, kiks og friske bær og grønt. En dejlig spise, som også fint kan serveres som en del af et større tapasbord.
Prøv også: dadler med bacon tapas >>
Melon med skinke - tapas
- 1 cantaloupe melon
- 70 g parmaskinke, eller serrano
- 150 g frisk mozzarella, i små kugler
- 1 håndfuld frisk basilikum
- Derudover
- træspyd
- 1 dryp balsamico glace
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Brug en melonske til at skære fine runde kugler af melonen.
Anret på små træspyd med en kugle melon, en smule skinkeen kugle mozzarella og et blad basilikum.
Næringsindhold

Pr. 100 g
(xxx kcal)
Pr. stk.
(xxx kcal)
Total
(xxx kcal)
Kan jeg lave dem her nu, selv om vi først skal have det kl 18
De kan fint laves nogle timer før :)