Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/melon-med-skinke-tapas/

Melon med skinke – tapas

Små tapashapsere af melon med skinke på spyd – nemmere bliver det næsten ikke og det er en klassiker fra det spanske tapas køkken, som  bare altid smager helt og aldeles fantastisk.

Det har været blandt vores sommerfavoritter og jeg har gerne anrettet sådan en tallerken til os sidst på eftermiddagen, med lidt salte mandler og oliven sammen med et glas kold hyldeblomst/danskvand til Johan og Julie og rosé til Martin og jeg.

En dejlig spise, som også fint kan serveres på en sensommerdag, hvor sommerregnen endelig er her, for at grønne græsset og give nyt liv til haven.

Prøv også: dadler med bacon tapas

PT15M

Melon med skinke - tapas

20 stk.    15 min.
20 stk.
Ingredienser
  • 1 melon, fx cantaloupe
  • 70 g parma eller serranoskinke
  • 150 g frisk mozzarella
  • 20 basilikumblade
  • Derudover
  • træspyd
  • en anelse balsamicoglace
Udskriv opskrift
15 min.
Fremgangsmåde

Brug en melonske til at skære fine runde kugler – det er selvfølgelig ikke et must, og man kan sagtens skære fine kvadratiske firkanter og stadig få et fint resultat.

Anret på små træspyd med en kugle melon, en smule skinke, eller halv skive mozzarella eller en kugle mozzarella og et blad basilikum.

Dryp evt lidt balsamicoglace over.