Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/tuntatar-med-avocado-og-nektarin/

Tuntatar med avocado og nektarin

Tuntatar er så nemt at lave og denne opskrift er virkelig lækker – 5 ingredienser og vupti, den lækreste fiskeret er serveret.

Hvis man rubber neglene, så tror jeg faktisk at denne tuntatar kan stå på bordet inden for 10 minutter – inkl borddækning og valg af hvidvin.

Tuntatar er en lækker servering, som forret eller den kan nydes som hovedret eller frokost i selskab med en god grøn salat til.

Prøv også: min opskrift på kartoffelblinis >>

PT10Mter

Tuntatar med avocado

4 pers.    10 minutter
4 pers.
Ingredienser
  • 2 tun steak, sushi kvalitet
  • 2 avocadoer
  • 1 nektarin
  • 1 håndfuld frisk dild
  • 1 øko lime, 1 spsk saft og lidt revet skal herfra
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv opskrift
10 minutter
Fremgangsmåde

Skær tunen ud i små tern og bland med avocado- og nektarintern. Smag til med lidt limesaft, skal, salt og peber.

Server straks med godt brød