Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/tuntatar-med-avocado-og-nektarin/ Festmad Fisk & Skaldyr, Forår, Påskefrokost

Tuntatar med avocado og nektarin

Tuntatar er super lækkert til et let hovedmåltid med et godt brød til og måske en let grøn salat eller til en dejlig forret.

Det smager så dejligt og den lækre fisk, cremede avocado og søde frugt spiller vidunderligt sammen og giver en fantastisk smag.

Du kan snitte den helt fint eller lave den lidt grovere. Jeg vælger oftest det sidste for det synes jeg klæder retten så fint.

Prøv også: min opskrift på kartoffelblinis >>

PT20MPT20M4

Tuntatar med avocado

Tid i alt20 min.
Arbejdstid20 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 400 g tun steak, sushi kvalitet
  • 2 avocado, i små tern
  • 1 nektarin, i små tern
  • 1 øko lime, saft og fintrevet skal herfra
  • 1 håndfuld frisk dild
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Skær tunen ud i små tern og vend den med limesaft og fintrevet limeskal.

Bland avocado- og nektarintern med tunen og smag til med salt og peber, samt et lille drys dild.