Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-14/

Små glimt

Inspiration til nye opskrifter findes mange steder; på cafeer og restauranters menukort, via smukke billeder på pinterest og  instagram og i kogebøger, som alle sammen ofte sætter små spirer af både nye ideer og videreudvikling af klassiske og nye retter.

aebletræet

Solkyssede snart modne æbler på vores to æbletræer – at spise mad fra egen have får mig til at føle en vis form for rigdom! Det er fantastisk ♥ kaffe-i-sengen

Vi har haft en dejlig weekend og jeg elsker, når en weekend morgen efterhånden også kan starte med varm kaffe i sengen og en god bog til både Martin og jeg. Jeg elsker at læse bøger og det er så enormt hyggeligt at læse sammen – stilhed og fordybelse i hver sin historie.

Johan og Julie er et par morgenfriske små A-mennesker, men nu står de indimellem op i weekenderne og bare begynder at lege sammen på deres værelse eller ser de Netflix sammen under dynerne i køjesengen – eller de tager deres egne bøger (eller iPad) med ind i vores seng.
Stille og hyggelig måde at starte dagen på.

urteolier

Jeg nyder i øjeblikket de krydderurteolier med ramsløg og løvstikke, som jeg forleden fik i gave  fra Frederiksminde. Salat, krydderolie, æbleeddike, flagesalt og lidt friskkværnet peber, uhmm …

glimt-af-stillebenEt lille glimt af et stilleben i soveværelset. Med mine yndlingsparfumer og de bitte små guldørestikker, som jeg skrev om her.

12 kommentarer
 • Louise skrev:
  25. august 2014 kl. 11:54

  Hvad synes du om Sophie Dahls bog ? Så de er på tilbud i Brugsen i denne uge til 40 kr :)

  • Ann-Christine skrev:
   25. august 2014 kl. 12:04

   Jeg er glad for den.
   Den har haft plads i min bogreol i et par år efterhånden og jeg elsker de fine billeder, små historier og stemningen i bogen.

   • Louise skrev:
    25. august 2014 kl. 12:18

    Super – Tak :-) har lige købt hendes frydefulde fristelser :-) hvilke bøger er dine yndlings koge- og bagebøger ? Kunne godt bruge lidt inspiration :) selvom jeg har et hav af bøger i forvejen og har købt alt for mange over sommeren hihi :) har også forudbestilt din på saxo :)

    • Ann-Christine skrev:
     26. august 2014 kl. 10:34

     Jeg har faktisk ikke engang overvældende mange kogebøger, da jeg mest bruger dem til at kigge fotos og læse de små fortællinger blandt opskrifterne. Men udover de på billedet her, så synes jeg også at Claus Meyer, Louisa Lorang og jamie Olivers bøger er ret fantastiske.
     Og iiihhh, har du allerede forudbestilt! Jeg blev helt glad, så har jeg jo allerede solgt min første bog. Taaaak :)

 • Nanna Olin skrev:
  25. august 2014 kl. 12:09

  Sikke nogle hyggelige, små glimt :) Hvor er den yndige bakke fra, som du har stående i soveværelset med lækre parfumer (jeg har også en svaghed for Chanels dufte)? :)

  • Ann-Christine skrev:
   26. august 2014 kl. 10:28

   Tusind tak :)
   Den fine bakke er fra Casalinga og kan også bruges som tallerken
   Kh AC

 • Malene skrev:
  26. august 2014 kl. 11:09

  Hyggelige, små glimt. SKØNT!
  Den anden dag da jeg vist nok søgte på bog i dig søgefelt, kom der en tapas-bog frem, og nu kan jeg simpelthen ikke finde igen hvad den hedder. Det kan være du kan hjælpe mig?

 • Anne Louise Nielsen skrev:
  27. august 2014 kl. 21:33

  Hyggelige glimt. Jeg har også en svaghed for kogebøger og venter med spænding på din :).
  Jeg har lige fået huller i ørerne, efter mange års overvejelser;) og leder efter små enkle ørestikker i guld, så jeg vil rigtig gerne høre hvor du har købt dine. Mvh Anne Louise.

  • Ann-Christine skrev:
   28. august 2014 kl. 09:54

   Hej Anne Louise,
   Tusind tak, det er jeg glad for at du gør :)
   Jeg har købt mine hos en helt almindelig guldsmed, de har dem vist nærmest alle steder og det er bare de helt små runde guldkugler. Jeg synes de er så fine og enkle til hverdag og når jeg indimellem har halskæder på, så kan jeg godt lide at øreringene er små og diskrete :)
   Kh AC

   • Anne Louise Nielsen skrev:
    29. august 2014 kl. 07:06

    Hej Ann-Christine.
    Tak for svar. Jeg må til guldsmeden igen, er bange for at hullerne ender med at blive en dyr fornøjelse:)
    God dag.
    Mvh Anne Louise.

    • Ann-Christine skrev:
     29. august 2014 kl. 10:11

     Uhh ja, det kan det godt blive ;) Håber du bliver glad for dem
     God dag til dig også
     Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.