Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/iskager/

Iskager

Mine første forsøg med hjemmelavede iskager kiksede lidt (ok, en hel del), da jeg blot lagde kiksene sammen med kugler af is. Dét skal man ikke gøre! Kiks og is forlader hinanden, så snart de kommer i fryseren og lad mig bare sige …  – det giver altså ikke det pæneste resultat.

Anden omgang iskager blev lavet ved at klippe isbægeret op, skære isen i skiver og trykke den ud med en kageudstikker inden isskiven blev lagt mellem de frosne cookies. Det giver et super flot resultat og samtidig så bevarer man den karamellækre midte i Karamel Sutra varianten her.

Dét er metoden til de perfekte iskager!

PT20M

Iskager

8 stk    20 min.
8 stk
Ingredienser
Udskriv opskrift
20 min.
Fremgangsmåde

Skrab vaniljen ud og bland vaniljekornene med sukker. Pisk smør, vanilje, sukker, og farin sammen. Rør æg og chokolade i.
Bland mel, natron, bagepulver og kakaopulver sammen i en ren skål og rør de to sammen. Form 16 kugler og sæt dem på bagepapir på to bageplader med god afstand i mellem dejkuglerne.
Bag dem i 7-9 minutter i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft. .

Lad kagerne køle helt af og kom dem derefter i fryseren. Kom et lille stykke madpapir imellem kagerne, så de ikke klistre sammen.
Klip isbægeret op og tag isen ud. Skær isen ud i skiver og udstik isen med en udstikker svarende til kagernes størrelse eller lidt mindre.
Kom en skive is mellem to kager – sæt på frys til de skal spises.