Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-5/

Små glimt

fastelavnsbolle

Der har været så mange ting på det sidste, at jeg slet ikke har fået oploadet små glimt til bloggen. Der har ellers været masser af dem. Små dejlige lykkestunder i hverdagen og weekenderne – de små rare øjeblikke, som er så uendelige vigtige at værdsætte og blive glad helt ned i maven over!

Som fx en ualmindelig dejlig fastelavnsfest i går! Simpelthen så dejligt med alle de søde udklædte børn, fyldt med festligt humør og masser af fastelavnsboller og varm chokolade. Vi snuppede lige en ekstra fastelavnsbolle og en kop varm chokolade, da alle gæsterne var gået.

eftermiddagshyggeligt

 

Forleden havde jeg et møde inde i byen og et par ærinder efterfølgende. På vej tilbage kom jeg forbi Emmerys og en af deres fristende kanelsnegle kaldte på, at blive bragt med hjem … og nydt med kaffe, frugt og en halv bolle med ost og blåbærsyltetøj. Den anden halvdel af sneglen delte Johan og Julie, efter jeg hentede dem i børnehaven.

Den-gamle-by

Jeg har haft en dejlig fridag med Julie. Vi var i Den Gamle By, på Aros og delte en brunch på Emmeryes (uhh, jeg har været en flittig gæst der på det sidste, åbentbart!) Det var sådan en fin dag. Julie havde været i Den Gamle By i december med børnehaven og viste mig ihærdigt rundt og fortalte løs. Hun spurgte dog også, om jeg egentlig ikke kunne huske meget af det hele, fra dengang jeg selv var barn ‘i meget gamle dage’ …

erantis

Århh, jeg elsker de små forårstegn – og sørme om ikke rabarberen allerede er på vej op i haven. Det er den dejligste tid på året, alt er bare så friskt, spirende og lovende.

spa

Spa dag med min mor og søster – dejlig dag med afslapning, hygge, snak, forkælelse og god mad.smoothie

Eftermiddagsmoothies med et drys lakridsvalentines

Kærlighed i buket fra mine allerdejligste lille familie på Valentines dag. vintergaekker

Vi fik en kæmpe krukke vintergækker med fra mine forældres have, da vi besøgte dem sidst. Fantastisk, for selv om vi har både bærbuske, frugttræer, lavender og andre yndlingsplanter i haven, så havde vi ikke en eneste vintergæk – det har vi nu og jeg nyder synet af dem hver dag i øjeblikket.

19 kommentarer
 • Malene skrev:
  3. marts 2014 kl. 09:03

  Skønne, skønne glimt – lige til at blive forårsglad i maven af :) Tak for det :)

  • Ann-Christine skrev:
   4. marts 2014 kl. 08:42

   Selv tak og tak for din søde kommentar :)

 • Dorte / familiefletninger skrev:
  3. marts 2014 kl. 09:12

  Skønne glimt. Hvis I ikke har prøvet det kan jeg også varmt anbefale kvindemuseet som udflugtsmål med ungerne. De har tit sjove særudstillinger og en fantastisk hyggelig cafe.

  • Ann-Christine skrev:
   4. marts 2014 kl. 08:42

   God ide, jeg har været der for nogle år siden, men havde egentlig ikke lige tænkt på det som en udflugt for børn – men det kan jeg da sagtens se kunne være oplagt! Tak for tippet :)

 • Emilie skrev:
  3. marts 2014 kl. 09:13

  Virkelig nogle dejlige billeder – lige til at blive glad af! :)

  //Emilie

  • Ann-Christine skrev:
   4. marts 2014 kl. 08:43

   Mange tak, Emilie :)

 • Nana Hecquet skrev:
  3. marts 2014 kl. 09:26

  Sikke en masse gode glimt! Det er, som du siger, vigtigt at huske at være glad for alle de fine stunder hverdagen byder på :-) Og her synes jeg faktisk at det hjælper at have en blog. For når man lægger glimtet på bloggen, husker man det også selv bedre. – Eller sådan har jeg det i hvert fald.
  Hilsner fra Nana

  • Ann-Christine skrev:
   4. marts 2014 kl. 08:44

   Mange tak :) Og det gør det nemlig lige præcis. Det er som om at det at få skrevet ned og taget billeder er med til, at jeg bliver bedre til at stoppe op og virkelig nyde alle de rare ting. Måske er det egenligt bare det der med at beslutte sig for at være bevidst om det :)

 • Sabrina skrev:
  3. marts 2014 kl. 16:07

  Smukke smukke billeder som altid :-) Forår og forårsblomster er bare det bedste

  • Ann-Christine skrev:
   4. marts 2014 kl. 08:46

   Tusind tak, det er nemlig bare en fantastisk årstid :)

 • Sarah skrev:
  3. marts 2014 kl. 18:41

  Åhhh elsker dine små glimt – og tomatpesto ;o)
  Glæder mig til at den snart står på barsel (med nr. 4 ;-), så der i hverdagen er lidt mere tid til de dejlige hyggestunder og små forkælelser for de tre krudtugler herhjemme….
  Og nu det dufter lidt af forår, skal vi også til at i gang med at finde nogle bærbuske…..
  Kh Sarah

  • Ann-Christine skrev:
   4. marts 2014 kl. 08:49

   Tak, Sarah :) Hvor må det også være helt særligt at gå og glæde sig til barsel her i foråret og specielt med 3 størrelser derhjemme, der kan blive lidt ekstra tid til.
   Og bærbuske – enig, jeg har selv planer om minimum 3 nye blåbærbuske i år :)
   Kh AC

 • Mette skrev:
  3. marts 2014 kl. 19:27

  Altså! Din evne til at indkapsle varmen, smilet og kærligheden i livet! Det er en gave! Tak for glæden og lyset, som du spreder :-)

  • Ann-Christine skrev:
   4. marts 2014 kl. 08:50

   Hvor er du sød! Tusind tak for en hjertevarmende dejlig hilsen :)

   • Mette skrev:
    4. marts 2014 kl. 18:18

    Velbekomme :-)

 • Anne skrev:
  3. marts 2014 kl. 20:49

  Skønne glimt….:)
  Din smoothie med lakrids lyder lækker… Ligger opskriften mon allerede herinde?
  KH Anne

  • Ann-Christine skrev:
   4. marts 2014 kl. 08:52

   Tak, Anne :) Smoothien er næsten som denne: http://www.valdemarsro.dk/blabaer-og-lakridssmoothie/ bare med hindbær i stedet for blåbær. Begge dele er dejligt. Det er ikke altid vi har kærnemælk, så kommer jeg bare lidt mere mælk i.
   Og drysser lidt lakridsgranulat på toppen.

 • Else Hess skrev:
  3. marts 2014 kl. 23:14

  Tak for dine små glimt, og hvad du ellers deler med os. Glæder mig hver aften til at se om der er noget nyt på din blog. Gør også flittig brug af dine opskrifter. Den med grønkål , granat, æbler og nødder spiser jeg nærmest som slik. Har i dag brugt grønkål , appelsin, æbler, slikærter og tørret mango med en dressing af mangobalsamiko. Så bliver det ikke bedre.

  • Ann-Christine skrev:
   4. marts 2014 kl. 08:53

   Hvor er det dejligt at høre! Det er jeg altså glad for og din salat variation, lyder virkelig skøn.

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.