Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-57/

Små glimt

Molly_3-mdr

– Lille 3 mdr gamle Molly – er hun ikke bare nuser? –

I vores weekend har stort set alting handlet om at lære denne sødeste lille cutiepie at kende -en weekend med små sprøde miau lyde, killingenusseri, lyden af den rareste spindemaskine, som er noget så beroligende og tophyggelig, små dappende katepoter og afbrudt nattesøvn, fordi der var en lille Molly, som gerne lige ville nusses lidt og have lidt tryghed hos os.

Vi havde egentlig sat stort kryds i kalenderen på tirsdag, men da vi var forbi dyreinternatet i lørdags for at besøge Molly – så fik vi sørme lov at tage hende med hjem med det samme.

Det var Julie der for nogle uger siden satte stolen for døren og fik os til endelig at tage beslutningen om at få en kat. Det var en god beslutning! Johan og Julie er helt pjattede med hende og passer allerede helt perfekt ind her hos os.

Jeg har haft kat, både som barn og efter jeg flyttede hjemmefra – men de seneste 10-11 år har været uden kæledyr (meget væk hjemmefra pga arbejde, små babyer og børn, rejser osv) men nu skulle det være og tænk, jeg havde helt glemt hvor mega hyggeligt det er, med sådan en lille størrelse. Specielt nu hvor jeg stort set altid arbejder hjemmefra, så er det tophygge at have en lille sød spindende størrelse, som sødt selskab.

fugletraekFineste fuglerækker, spottet over fodboldbanen da Johan spillede kamp i lørdags.

A14_5957

Den her frokost var så god og skal på min frokostmenu igen i næste uge.

Spinat, krydderurter, avocado, rejer, smilende æg og en hjemmerørt mayo/aioli = megamums!
solnedgang

En af de ting jeg holder allermest af i vores hjem er, at vi kan se så meget af himlen fra vores stue og køkken – og dét ekstra meget når himlen, som i sidste uge, flere dage i træk skiftede farve om aftenen i de mest fantastiske røde, lilla og violette nuancer. i-haven

Vi har så småt trykket på startknappen til forårets haveprojekt. Fliser bliver pillet op lidt efter lidt, højbede bliver nedlagt (der kommer nye til) og mens gror grønkålen (i selskab med græs og ukrudt …) og bidrager til de skønneste salater. Skulle der nu være nogen, der godt lige kunne tænke sig at afhente 125 kvm 8 kantede brugte (slidte) fliser, så send en mail … ;)
molly

Små søde katteøre – Molly er her, der og alle vegne.

De første dage meget forsigtig og på listepoter – men nu er hun fuld af krudt, spilopper og legesyg.

13 kommentarer
 • Henriette skrev:
  5. oktober 2015 kl. 12:59

  OMG!!! Hvor er Molly mega uimodståelig cute!
  Hende kan jeg godt forstå at I faldt for <3 <3

  Jeg elsker de her små glimt, de gør mig altid i så godt humør om mandagen

  • Ann-Christine skrev:
   6. oktober 2015 kl. 22:57

   Ja, hun er bare så cute – og er faldet så godt til her de sidste par dage :)
   og tusind tak! Det er virkelig dejligt at høre.
   Kh AC

 • 5. oktober 2015 kl. 13:10

  Hvor er hun bare fin <3 En kat fuldender nu et hjem, hvis du spørger mig :) Jeg går også hjemme til dagligt, og det er så dejligt med lidt liv og selskab i huset.

  • Ann-Christine skrev:
   6. oktober 2015 kl. 22:57

   Ja, det er jo bare så hyggeligt, altså :)

 • Nana Hecquet skrev:
  5. oktober 2015 kl. 13:19

  Til lykke med hende! Jo, hun er nuttet :-) Jeg ville meget nødigt leve uden mine dyr (to katte og to hunde :-)).

  • Ann-Christine skrev:
   6. oktober 2015 kl. 22:58

   Hun er så nuttet – og fuld af fis og ballade. Så hyggeligt :)

 • Kathrine skrev:
  5. oktober 2015 kl. 13:43

  Rigtig hjertelig tillykke med Molly, hvor er hun bare helt fantastisk sød :-)

  Jeg fik også min kat, da jeg lige var startet i skolen. Hun blev min tro følgesvend i resten af min barndom og dele af min ungdom. Hun stod og hilste på, når jeg kom hjem fra skole med mine veninder. Hun var oppe om aftenen, når jeg begyndte at komme sent hjem fra fester. Hun var ved min side, når jeg fejrede eksamener, optagelse på drømmeuddannelser, og det var hendes pels, jeg lå og græd ned i, dengang min far døde alt for tidligt. Et kæledyr er noget helt specielt, og ens første kæledyr glemmer man aldrig <3

  Jeg håber, I får ligeså meget glæde af Molly, og hun af jer, som jeg havde af min kat :-)

  • Ann-Christine skrev:
   6. oktober 2015 kl. 23:00

   Åh, hvor er det søde minder at have (altså ikke det med din far, dét er jeg ked af at høre!)
   Hvor er det rart at en sød lille kat betyder så meget, det håber jeg også Molly kommer til for vores børn :)
   Tak for at dele den fine lille historie, den blev jeg faktisk lidt rørt over! <3
   Kh Ann-Christine

   • Kathrine skrev:
    8. oktober 2015 kl. 10:59

    Velbekomme :-) Jeg blev faktisk også selv lidt rørt, da jeg sad og skrev det. Der var mange minder, som jeg kom til at tænke på.
    Kh Kathrine

 • Maiken skrev:
  5. oktober 2015 kl. 21:25

  Hej :-) Hvor er Molly bare nuttet – hun må være svær at modstå, når hun står nysgerrig med store øjne og kigger rundt … :-) Kh Maiken

  • Ann-Christine skrev:
   6. oktober 2015 kl. 23:02

   Vi er bare faldet pladask for hende – og hun bliver virkelig bare sødere og skæggere for hver dag :)

 • Mutti skrev:
  7. oktober 2015 kl. 08:12

  Ja! Sikke en lille cutiepie!! Slet ikke til at stå for! Måske er det bedre end godnatlæsningen nu, bare at spørge hinanden, – og hvad har Molly så fundet på idag..;-)

  • Ann-Christine skrev:
   7. oktober 2015 kl. 12:59

   Åh ja, hun er så nuser :) Og hun er ihvertfald allerede blevet et lille midtpunkt i familien ;)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.