Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-8/

Små glimt

gaver

Lækre forkælelsesgaver fra min søde familie til min fødselsdag

Små glimt fra de sidste par dage i denne uge, som har budt på en rigtig dejlig fødselsdag i onsdags, dejlige timer i haven (og plantecenteret) med Johan og Julie, som er topengagerede havehjælpere – eller arbejdsbier, som de selv kalder sig – de har været med til at vælge sommerens planter, som indtil videre er en skøn blanding af gulerødder, morgenfruer, tallerkensmækkere, radisser, jordbær, lavendel og en del lyserøde blomster. Jeg har også planer om grønkål, salater og så er jeg på udkig efter en fransk estragon.

Vi har haft en masse projekter i gang i påsken. Foruden lidt forårsklargøring af haven, så har vi flyttet rundt på børneværelse og soveværelse og derefter nyindretning af begge. Lavet stort krea-hjørne på kontoret med hele fire meter bordplads til at udfolde sig kreativt på – det bliver vildt godt! Altsammen noget som mangler lidt finish og de sidste detaljer, og som jeg håber, vi får sat lidt mere skik på her i weekenden.

gavekort

Hjertesmeltende sødt gavekort skrevet af Julie. – og jeg glæder mig meget til at prøve Bikram yoga snart!

perler-og-dims

Lille glimt af en hylde i kreahjørnet med farvestrålende perler fra minimega shoppen. Jeg glæder mig til at vise hele kreahjørnet på bloggen i næste uge. jordbaer

Nyplantede jordbær i højbedet, hvor de har selskab af hortensia og lavendel. Vi glæder os meget til årets høst! rabarber

Rabarberen – hvor en hel del af de sød/sure stængler skal trylles om til lækkerier snarttallerkensmaekker

Tallerkensmækker, som jeg glæder mig til at drysse farvestrålende blomster fra, udover sommerens salater. te

 

8 kommentarer
 • maria thea skrev:
  25. april 2014 kl. 09:22

  Hej Ann-Christine
  Er for nogle måneder siden begyndt at følge din blog og hvilken fornøjelse! Min kæreste var lidt træt af mig, da jeg begyndte at tale om endnu en blog. Din cole-slaw og syltede rødløg overbevidste ham og han spørger nu også ind til “ugens madplan” ;-)

  Hvor er din fine the-kande fra?

  Hav en skøn weekend med din familie – dine arbejdsbier (så sødt),

  Kh Maria Thea

  • Ann-Christine skrev:
   26. april 2014 kl. 22:27

   Hej Maria Thea,
   Hvor er det dejligt at høre – jeg er glad for at du følger med, og at din kæreste nu også synes det er helt fint ;)
   Te kanden er fra Marimekko.
   Rigtig dejlig weekend til jer
   Kh Ann-Christine

 • Maiken skrev:
  25. april 2014 kl. 10:03

  Sikke nogle dejlige feel good billeder. :)

  Det er vist ikke kun Johan og Julie der har været flittige arbejdsbier i påsken, for sikke meget I har nået. Vi gik også i gang med værelses opgradering, og det er bare et stort arbejde, selvom det var mindre radikalt end jeres projekt. Jeg glæder mig til at se billederne fra værelserne.

  Min have og planteviden er stadig begrænset, så jeg synes det er svært at komme rigtigt igang – for jeg vil gerne have flere planter og mere miljø. Måske jeg bare skulle låne mig en stak bøger til inspiration?

  Hjertet smelter da med sådan et hjemmeskrevet kort. Hvor er de dog søde.

  • Ann-Christine skrev:
   26. april 2014 kl. 22:29

   Ja, for pokker! Det er et kæmpe stort arbejde! Også selv om man ikke er ude i noget vildt eller anderledes – det er vi nu heller ikke – men bare at sortere legetøj … pyyyh ;)
   Jeg har et par havebøger, men det er egentlig ikke dem jeg bruger mest. Jeg køber i år efter spiselige blomster og så fylder jeg ellers bare bedene med de blomster jeg bedst kan lide. Jeg er ikke super strukturet omkring det.
   Rigtig dejlig weekend til dig

 • 25. april 2014 kl. 10:09

  Hvis du ikke har prøvet det, så kan du også anvende bladene fra tallerkensmækker. Jeg plejer at skære dem i strimle og anvende sammen med purløg

  • Ann-Christine skrev:
   26. april 2014 kl. 22:30

   Uhmm, tak for tippet – jeg er nybegynder inden for tallerkensmækkere, så det skal bestemt prøves :)

 • Malene skrev:
  26. april 2014 kl. 14:45

  Forsinket tillykke med fødselsdagen. Sikke nogle fine gaver, du har fået.
  Det lyder som et dejligt hjørne, I har fået indrettet jer, det tror jeg egentlig også, at vi burde have. Så behøver man jo ikke altid at rydde op, når man lige er så godt i gang…

  • Ann-Christine skrev:
   26. april 2014 kl. 22:32

   Tusind tak!
   Jeg er også ret glad for at projekterne kan få lov at overnatte, uden at rode i stuen :) Det er blevet så super fint!

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.