Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-98/

Små glimt

morge

♡ morgenmad og nyhedsopdatering ♡

I sidste uge var det amerikanske valg det store tema – et valg som skabte stor undren, frustration, kuldegysninger, skeptis og et behov for at prøve at forstå hvad der sker i verden. En mikset uge, for det var samtidig også en uge, hvor jeg flere gange blev noget så glad over så mange små og store rare ting  …

Jeg holdt et foredrag på vores lokale bibliotek og det var så hyggeligt og rart at hilse på jer søde læsere af bloggen som var med.

Vi har været til den fineste skolefest med boder, udstillinger, rigtigt diskotek og stor tilslutning på Johan og Julies skole. Vi blev så stolte over skolen, eleverne, lærerne, opbakningen fra forældrene og det store arbejde, der i det hele taget var lagt i den fest.

Martin og jeg var i lørdags til en mægtig hyggelig sæsonafslutning for fodboldtrænerne i idrætsforeningen  – og igen, det er prisværdigt og så sejt med den ildsjæl og frivillighed der lægges i at skabe et godt lokalsamfund.

Og så er der alt det andet hyggelige, nære, rare og fantastiske … Hverdagen. Lange krammere fra Johan og Julie. Hviskesnakke med Julie om små rare finurligheder inden sengetid. Johan der løber hen mod mig og laver de skønneste jubelscener efter at have scoret mål til fodboldkampen. Når den ene lyskæde efter den anden dukker op hist og pist dag for dag i vores rækkehuskvarter og meget andet godt og rart.
Gode små ting, der jo virkelig er vigtige at værdsætte.

Her er lidt glimt fra sidste uge.

vafler

Sprøde søde vafler ♡

Vi har spist sprøde lækre vafler og puttet os tæt i vores lille sofa for at se Matador. Vildt hyggeligt. Jeg var spændt på om den gamle serie kunne fange Johan og Julie, og det kan den. De synes det er spændende at lære alle de forskellige personer at kende og det er så hyggeligt at se den sammen for første gang – og for Martins og mit vedkommende, at gense den fine serie igen.

snacktime

♡ snacktime ♡

Gode hapsere og en favorit i øjeblikket er en banan eller to skåret i skiver, toppet med crunchy peanutbutter og mørk chokolade. Nemt og lækkert.
blomster

♡ nye blomster i gammel vase ♡

Jeg har for noget tid siden købt et fast abonnement hos Bloomon. Det er virkelig en hverdagsglæde og skøn luksus – så nu får vi leveret friske blomster hver 14 dag.

Spændende buketter med både kendte og ukendte blomster – ikke to blomster i buketten har været ens indtil nu og det er nye buketter hver gang. Blomsterne har jeg i denne uge arrangeret i en gammel Anne Black vase, som ellers ikke havde været i brug længe – for den kræver en flot stor buket.  Blomsterne har indtil videre holdt fint i 1 1/2 uge, derefter trimmer jeg et par visne blomster fra, så buketten bliver frisket op igen. Når der er leveret nye blomster, så har der hver gang været 4-5 blomster, som stadig var friske og stod flot – dem sætter jeg i små vaser på badeværelset, i gangen, på kontoret osv.
pølsehorn

♡ bløde lækre pølsehorn til skolefest ♡

Vi var til skolefest i torsdags og jeg havde bagt en god portion pølsehorn til vores fælles buffet i klassen.

2 kommentarer
 • Lotte Juul Poulsen skrev:
  15. november 2016 kl. 13:47

  Hejsa, super hyggeligt at hilse på dig på biblioteket og høre din historie om bloggen. Og ja kan også kun give dig ret i det var en fantastisk skolefest vi var inviteret med til.

  Glæder mig til at læse dine kommende blogs men også at se dine fine videoer – måtte jo lige tjekke dem efter foredraget – og skal da vist igang med at lave de små chokoladesnack med peanuts og skumfiduser ?

  • Ann-Christine skrev:
   16. november 2016 kl. 21:49

   Hej Lotte,
   Tusind tak, det var spændende at få lov at dele min historie med jer.
   Glæder mig også til at lave endnu flere videoer i fremtiden – og selvfølgelig endnu flere blogindlæg ;)♡
   Dejlig dag til dig
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.