Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-fra-koh-lanta/

Små glimt – fra Koh Lanta

solnedgang-ved-havet

Vi daser og laver mindst muligt her på Koh Lanta. Det er fantastisk med strand, badeferie og absolut ingen planer efter at have oplevet allerede virkelig meget. Alle indtrykkene får lige lov at bundfæste sig i de smukke omgivelser her på øen, hvor solnedgangen hver aften tager os med storm. Hver aften er der den mestet fantastiske solnedgang over havet, helt forskellig fra aften til aften og lige smuk hver gang.

Senere på ugen fortæller jeg lige lidt mere om Koh Lanta, men i denne omgang lidt billeder og glimt fra den seneste uge, hvor jeg blandt har hoppet omkring to meter bagud ved synet af en kæmpe kakerlak i vores kuffert … Pyyhh – Vi boede i en bambushytte, for en nat – et skægt sted, hyggeligt, helt primitivt og mega billigt – men vi er nu rejst videre til et andet sted, som stadig er mega billigt, men pænt, rent, nybygget og vi har endnu ikke spottet klamme dyr her. Jeg er altså bare ikke en helt, når det kommer til klamme dyr!  Udover den lille episode, hvor Martin efterfølgende havde alt ud af kufferten, for at tjekke at der ikke var flere klamme dyr, så har den sidste uges tid været fortræffelig. Med høj solskin, skøn strand, god mad, sandslotte, hygge og skøn tid sammen som familie.

green-curry

 – Den bedste Green Curry vi har spist her i Thailand –

best-burger-koh-lanta

– Det er meget meget få gange vi spiser vestligt mad her – men tog chancen forleden og blev så overrasket over at få serveret den lækreste Aussie burger med hjemmelavet bøf og masser god smag –

uv-dragter

– Kortspil og pause i skyggen –

8 kommentarer
 • 16. marts 2015 kl. 17:33

  Flere fantastiske billeder fra dig – love it!:-)

  • Ann-Christine skrev:
   17. marts 2015 kl. 03:35

   Tusind tak <3

 • Pernille Søe Larsen skrev:
  16. marts 2015 kl. 20:56

  uhh hvor længe er I på Koh Lanta? Vi rejser til Thailand nu her og skal også til Koh Lanta bl.a

  • Ann-Christine skrev:
   17. marts 2015 kl. 03:39

   Hvor skønt!
   Vi ved det ikke helt endnu, et par dage måske. Hvornår landet I her på øen?

 • Matilde skrev:
  17. marts 2015 kl. 08:15

  Ser lækkert ud :) jeg har selv rejst rundt på alle de skønne øer flere gange og må sige at min favorit ø, helt klart er koh lipe, hvis den ikke allerede er på jeres rejseplan er den virkelig virkelig en prioritering hver. Så skøn, de flotteste strande, ingen biler, en sti og en så afslappet atmosfære. :)

  • Ann-Christine skrev:
   18. marts 2015 kl. 04:10

   Jeg tror måske vi kommer forbi Koh Lipe i slutningen af vores rejse – jeg har også hørt rigtig meget godt om den ø :)

 • Rikke FM skrev:
  17. marts 2015 kl. 10:11

  Når jeg læser dine beretninger, får jeg lyst til at pakke en kuffert og rejse afsted med min egen lille familie til måneders hyggeligt samvær og oplevelser.

  • Ann-Christine skrev:
   18. marts 2015 kl. 04:16

   Hvor er det dejligt at høre – Det kan altså virkelig også varmt anbefales :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.