Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt/

Små glimt

varme_chokoladedrikke

Hvid chokolade i mælk smager herligt! Næsten lige så godt som mørk chokolade, hvis I spørger mig … Næsten bedre end mørk chokolade, hvis I spørger Johan og Julie.

Vi var i biografen og se Kvinden i Buret i går. Stjernegod film og eftersom Martin havde for længe siden fået et biograf-gavekort som udløb i denne uge, så var det lige i sidste øjeblik vi fik det brugt. Det viste sig dog, at gavekortet ikke kunne benyttes til den bookede film. Først rigtig ærgeligt! Men da vi tænkte nærmere over det, så var det måske slet ikke så tosset – for vi valgte at se filme alligevel og det betyder så nu en ekstra uventet biograftur med børnene i denne uge, som indledning til juleferien med filmen Jul i Bjergkøbing.
Jeg er sikker på, at Johan og Julie også vil synes, at det er en strålende ide!
hyacinter

Smukke lyserøde hyacinter er at finde rundt omkring i hjemmet i disse dage.
hvide-kogler

Jeg har dyppet kogler i hvid maling og ladet dem tørre i et par timer. De er så smukke på juletræet, og som pynt i det hele taget. gaveindpakning

Gaveindpakning er næsten færdig. Jeg har lavet et board på Pinterest med alle de fineste inspirationsideer til årets julegaveindpakning.

Lige nu ligger alle pakkerne og pynter på mit kontor. De kommer først under juletræet den 24 december, efter vi har spist julemiddagen og lige inden vi danser om juletræet. Det har fungeret så fint på denne måde de sidste par år og gør, at børnenes fokus kommer lidt væk fra ‘gaveforventningsspænding’ og mere hen i mod julehygge, samvær, nærvær og lidt mere tid og tålmodighed til julemiddagen.
Johan og Julie får en rigtig dejlig julegave hver om eftermiddagen, som de så har rigtig god tid til at lege med hele dagen. Sidste år glemte de nærmest, at der var flere gaver om aftenen.

duftende-appelsiner

Jeg tror næsten, at min yndlingsjuleduft er appelsiner med nelliker.

2 kommentarer
 • Daniela skrev:
  18. december 2013 kl. 12:00

  Hej Ann-Christine.

  Mange tak for super inspiration. Igår redte du min dag, hvor jeg var hjemme med vores dreng på 5 år, som var lidt sløv og utilpas . Hen på eftermiddagen duede film, lego og ipad ikke mere, så vi fik lavet modellervoks og dine fine chokoladestænger. Begge dele var et stort hit :-)

  • Ann-Christine skrev:
   19. december 2013 kl. 19:38

   Hej Daniela,
   Hvor er det dejligt at høre at de sm tips og opskrifter kunne bruges.
   Jeg håber han er frisk igen og i hvertfald er frisk til juleaften på tirsdag :)
   Glædelig jul
   Kh Ann-Christine

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.