Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chokolade-biscotti/ Cookies og Småkager Hjemmelavede gaver, Kager og søde sager

Chokolade biscotti

Mine chokolade biscotti er så lækre og nemme at lave.

De gør sig aldeles godt til varm kaffe og en hjemmelavet chai latte. Har du lyst kan du krydre dem med krydderier som fx kardemomme, nellike eller ingefær, som jeg gør – og du kan også undlade for den rene chokoladesmag.

Vælg endelig bare den chokolade, som du synes smager dejligst og hvis det bliver lidt for bittert for dine smagsløg med den mørke chokolade, så vælg endelig bare en lækker mælkechokolade.

Prøv også: opskrift på ingefærsmåkager >>

Chokolade biscotti
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT20M25
Ingredienser
  • 125 g hvedemel
  • 110 g sukker
  • 0,50 tsk vaniljesukker
  • 80 g mandler, hakkede eller hele
  • 1 tsk stødt kanel
  • 0,50 tsk stødt ingefær
  • 0,50 tsk stødt kardemomme
  • 1 knivspids sort peber, friskkværnet
  • 0,50 tsk bagepulver
  • 0,50 tsk salt
  • 2 æg
  • 50 g mørk chokolade, hakket
  • 40 g mælkechokolade, hakket
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rør hvedemel, sukker, vaniljesukker, kanel, ingefær, kardemomme, peber, bagepulver og salt sammen i en skål.

Tilsæt chokoladen og mandlerne. Rør først det ene æg i og saml så dejen med det andet æg.

Form dejen til 2 aflange stænger på en bageplade med bagepapir.

Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 17-18 minutter.

Tag kagerne ud af ovnen og lad dem køle kort af, hvorefter de skæres diagonalt ud i ca 1 cm tykkelse.

Kom kagerne tilbage på bagepapiret og bag igen omkring 10 minutter.

Lad dem køle af på en bagerist.