Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chokolade-biscotti/

Chokolade biscotti

Denne chokolade biscotti er blevet lavet særlig julet, med kanel, kardemomme og ingefær, peber og lækker mørk chokolade. De gør sig aldeles godt til varm kaffe og chai latte. Chokoladen som jeg spiser til, på billedet ovenfor, er en særlig mørk økologisk chokolade 85 % fra Green & Blacks, som smager super dejligt.

PT45Mter

Chokolade biscotti

25 stk.    45 minutter
25 stk.
Ingredienser
Udskriv opskrift
45 minutter
Fremgangsmåde

Rør vanilje, sukker, mel, bagepulver, kanel, ingefær, kardemomme, peber og salt sammen i en skål.

Tilsæt chokoladen og mandlerne. Rør først det ene æg i og saml så dejen med det andet æg.

Form dejen til 2 aflange stænger på en bageplade med bagepapir.

Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 17-18 minutter.

Tag kagerne ud af ovnen og lad dem køle kort af, hvorefter de skæres diagonalt ud i ca 1 cm tykkelse.

Kom kagerne tilbage på bagepapiret og bag igen omkring 10 minutter.

Lad dem køle af på en bagerist.