Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chokolade-biscotti/

Chokolade biscotti

Mine chokolade biscotti er så lækre og nemme at lave.

De gør sig aldeles godt til varm kaffe og en hjemmelavet chai latte. Har du lyst kan du krydre dem med krydderier som fx kardemomme, nellike eller ingefær, som jeg gør – og du kan også undlade for den rene chokoladesmag.

Vælg endelig bare den chokolade, som du synes smager dejligst og hvis det bliver lidt for bittert for dine smagsløg med den mørke chokolade, så vælg endelig bare en lækker mælkechokolade.

Prøv også: opskrift på ingefærsmåkager >>

PT45M

Chokolade biscotti

Tid i alt45 min.
Arbejdstid20 min.
Holdbarhed2 uger
Antal25 stk.
Ingredienser
  • 125 g hvedemel
  • 80 g mandler, hakkede eller hele
  • 110 g sukker
  • 0,50 tsk bagepulver
  • 1 knivspids vaniljepulver
  • 1 tsk kanel
  • 0,50 tsk stødt ingefær
  • 0,50 tsk stødt kardemomme
  • 1 knivspids sort peber, friskkværnet
  • 2 æg
  • 0,50 tsk salt
  • 50 g mørk chokolade, hakket
  • 40 g mælkechokolade, hakket
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Rør vanilje, sukker, mel, bagepulver, kanel, ingefær, kardemomme, peber og salt sammen i en skål.

Tilsæt chokoladen og mandlerne. Rør først det ene æg i og saml så dejen med det andet æg.

Form dejen til 2 aflange stænger på en bageplade med bagepapir.

Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 17-18 minutter.

Tag kagerne ud af ovnen og lad dem køle kort af, hvorefter de skæres diagonalt ud i ca 1 cm tykkelse.

Kom kagerne tilbage på bagepapiret og bag igen omkring 10 minutter.

Lad dem køle af på en bagerist.