Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chokolade-biscotti/

Chokolade biscotti

Mine chokolade biscotti kan jeg godt lide at krydre med kanel, kardemomme og ingefær, peber og sidst men ikke mindst en lækker mørk chokolade.

De gør sig aldeles godt til varm kaffe og en hjemmelavet chai latte.

Vælg endelig bare den chokolade, som du synes smager dejligst og hvis det bliver lidt for bittert for dine smagsløg med den mørke chokolade, så vælg endelig bare en lækker mælkechokolade.

PT45M

Chokolade biscotti

Tid i alt45 min.
Arbejdstid20 min.
Holdbarhed2 uger
Antal25 stk.
Ingredienser
  • 125 g hvedemel
  • 80 g mandler, hakkede eller hele
  • 110 g sukker
  • 0,50 tsk bagepulver
  • 1 knivspids vaniljepulver
  • 1 tsk kanel
  • 0,50 tsk stødt ingefær
  • 0,50 tsk stødt kardemomme
  • 1 knivspids sort peber, friskkværnet
  • 2 æg
  • 0,50 tsk salt
  • 50 g mørk chokolade, hakket
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Rør vanilje, sukker, mel, bagepulver, kanel, ingefær, kardemomme, peber og salt sammen i en skål.

Tilsæt chokoladen og mandlerne. Rør først det ene æg i og saml så dejen med det andet æg.

Form dejen til 2 aflange stænger på en bageplade med bagepapir.

Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 17-18 minutter.

Tag kagerne ud af ovnen og lad dem køle kort af, hvorefter de skæres diagonalt ud i ca 1 cm tykkelse.

Kom kagerne tilbage på bagepapiret og bag igen omkring 10 minutter.

Lad dem køle af på en bagerist.