Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chokolade-biscotti/

Chokolade biscotti

Denne chokolade biscotti er blevet lavet særlig julet, med kanel, kardemomme og ingefær, peber og lækker mørk chokolade. De gør sig aldeles godt til varm kaffe og chai latte. Chokoladen som jeg spiser til, på billedet ovenfor, er en særlig mørk økologisk chokolade 85 % fra Green & Blacks, som smager super dejligt.

PT40M

Chokolade biscotti

25 stk    40 min.
25 stk
Ingredienser
Udskriv opskrift
40 min.
Fremgangsmåde

Skrab kornene ud af vaniljestangen og skil dem med sukkeret. Bland vaniljesukker og det resterende sukker sammen med mel, bagepulver, kanel, ingefær, kardemomme, peber og salt. Tilsæt chokoladen og mandlerne. Rør først det ene æg i og saml så dejen med det andet æg.
Form nu dejen til 2 aflange stænger på en bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen ved 175 grader varmluft i 15-20 minutter.

Tag kagerne ud af ovnen og lad dem køle kort af, hvorefter de skæres diagonalt ud i biscotti a ca 1 cm tykkelse. Kom dem tilbage på bagepapiret og bag igen omkring 10 minutter.

Lad dem køle af på en bagerist inden de nydes med en kop kaffe.

Opbevares i en kagedåse i 1-2 uger.