Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-laesepauser/

Små læsepauser

Jeg er en læsehest og har altid udfyldt små pauser med bøger og lige et par sider eller et kapitel i en bog. Vi joker lidt med det herhjemme, når jeg lige snupper en side i en bog – i de 4 minutter, mens kaffen trækker i stempelkanden eller de 5 minutter, det tager at koge et æg.

Jeg elsker at læse og jeg elsker mine små pauser mens jeg gør det – i det hele taget elsker jeg at gøre små rare ting, som skaber livsnydelse, både for mig og min familie. En af de vigtigste elementer i den sammenhæng er for mig bevidsthed om, at se de små ting, smage på det jeg spiser og være lige der, hvor jeg er. Hvilket lyder så super simpelt, men faktisk er super svært når både hverdagen, opgaverne, alverdens praktiske ting og drømme har det med også at kæmpe om pladsen i ens bevidsthed.

Det er ikke noget jeg bare lige gør, og min blog har, siden jeg startede den, været med til at skabe det fokus – lige som mine søde børn, er super inspirerende i forhold til at være til stedet lige nu og her.

Ingen kommentarer
Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.