Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sneak-peak/

Sneak Peak

Lige et lille sneak peak af vores rod. Jeg vil gerne lige vise lidt glimt fra huset, men lige nu er der mest rod overalt. Så det bliver kun til et glimt af vores lille kontor, hvor rodet er lidt mere ordentligt end i resten af huset. Resten af huset ser lidt mere …. i proces-agtigt ud. Vi har malere i stueetagen, som kæmper kampen med de 5-6 lag tapet der skal tages af, før der kan sættes filt op. Tapetet er en sand rejse gennem stilarterne i 70´erne, 80´erne, 90´erne og til i dag. Vældigt retro og fint!

Som jeg løftede sløret lidt for, så går jeg faktisk lige nu og pusler lidt med tanker om hvilket indhold, stil, layout, form mv som jeg har lyst til at bloggen skal have i nærfremtid. Bloggen har løbende ændret sig og tilpasset sig mit liv i de 5 (!) år jeg har blogget på Valdemarsro. Jeg startede i sin tid med at blogge om hverdag, mad og opskrifter, indretning, shopping og oplevelser og det vil jeg gerne blande lidt mere igen, tror jeg. Jeg kan mærke, at jeg selv trænger til at her sker noget lidt nyt. Jeg elsker at lave opskrifter og blogge om mad, så det kommer ikke til at ændre sig, men der bliver nok blandet lidt mere forskelligt ind imellem også.

14 kommentarer
 • Anne skrev:
  13. juni 2012 kl. 13:59

  Bliver spændende med flere kig ind i det nye hus :)
  For min skyld må du gerne være mere bred i emnevalg her på bloggen. Og hvis det er lige så lækre billeder som med maden så kan det da kun blive rigtig godt!
  KH

  • Ann-Christine skrev:
   14. juni 2012 kl. 10:26

   Dejligt at høre, Anne :)

 • Monsterscircus skrev:
  13. juni 2012 kl. 14:52

  Hold da op, jeg vidste ikke rod kunne se så fint ud :-) ej det blir da rigtig spændede med jeres nye hjem, glæder mig til at se mere. Ha en dejlig dag!

  • Ann-Christine skrev:
   14. juni 2012 kl. 10:26

   Det er også det eneste rod vi har, som er fint :)

 • et cetera skrev:
  13. juni 2012 kl. 15:09

  Hverdagsglimt, indretning, stil, oplevelser og shopping a la Valdemarsro? JA TAK! … siger jeg bare … :-)

  • Ann-Christine skrev:
   14. juni 2012 kl. 10:28

   Søde et cetera, så dejligt at høre fra dig :) Vi har jo fulgtes siden bloggens start nærmest, jeg læser stadig med hos dig også, selv om jeg ikke får kommenteret så meget længere. Tak for feedback :)

 • Vevika skrev:
  13. juni 2012 kl. 15:09

  Sikke et fint rod, jeg får næsten lyst til at poste et billede af mit rod – som jeg faktisk også synes er meget fint, dog meget mere rodet end dit :-)

  Det lyder rigtig spændende, både med husprojekter og blogfremtid. Jeg har nu fulgt med i mere end tre år og kan godt se, at bloggen har taget mere og mere form som madblog. Hvilket også er rigtig dejligt – og hvis jeg så bare kunne lave en brøkdel af dine skønne opskrifter, ville jeg, og min familie, være glade. Men jeg er personligt meget vild med det mere personlige, som fx hverdag og oplevelser. Så det vil jeg glæde mig til at det måske kommer lidt mere igen. Og indtil da vil jeg nyde dine skønne billeder og lækre opskrifter.

  Dejlig dag i det jyske.

  • Ann-Christine skrev:
   14. juni 2012 kl. 10:30

   Det er jeg super glad for at høre Vevika. Nogle gange skal man lige mærke efter hvad man har lyst til, både at dele og selv blive inspireret af. Hyggeligt at have fulgtes i mere end 3 år nu :)
   Dejlig dag til dig

 • Husmoder skrev:
  14. juni 2012 kl. 08:51

  Jeg siger det samme som Vevika. Bortset fra det med 3 år – For jeg kan ikke huske, hvor længe jeg har læst med her. Men jeg var ikke “med” til J og J´s fødsel. Såee…. 2 år?

  • Ann-Christine skrev:
   14. juni 2012 kl. 10:31

   Haha, sådan har jeg det også tit. Følelsen af af man ‘har været med’ til alle mulige oplevelser hos sine medbloggere. Kan man andet end at være vild med denne skønne blogverden?!

 • Therese skrev:
  14. juni 2012 kl. 20:30

  Det er muligvis det mest billedskønne rod, jeg længe har set :-) Herhjemme, ser der ud som om der er sprængt en bombe – også på skrivebordet. Hi hi.

  Jeg holder rigtig meget af at følge med i dine madposter, omend jeg nok følger dig mest på Instagram – men det gælder vist alle bloggere, for tiden. Men sådan går det i bølger.

  God weekend i det jyske.

  • Ann-Christine skrev:
   15. juni 2012 kl. 12:10

   Det gør det også i resten af huset her. Malerspande, afdækningspapir på gulvene. Glæder mig til at vi kan få indrettet os rigtigt.
   -og ja, Instagram er da for lækkert! :)
   God weekend til dig også

 • Vibeke Lentz skrev:
  14. juni 2012 kl. 22:26

  Hyggeligt rod, h´glæder mig til at se mere-Børnene så, så søde ud i tapetvirvarret:)

  • Ann-Christine skrev:
   15. juni 2012 kl. 12:11

   De synes simpelthen det var så vildt at de måtte hive tapet ned, selv om de havde fået lov, synes de at det var lidt forbudt og ret skørt – og mega sjovt :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.