Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sommer/

Sommer

Vi har nydt weekenden og det skønne lidt blæsende sommervejr. I lørdags var vi nordpå i det grønne sommerland hos mine forældre og fejret fødselsdag hos børnenes bedstefar. Johan og Julie fik hver en lille vindmølle, og løb sig forpustede og rødkindet op og ned af bakker med vind i håret og i vindmøllen. En dejlig dag, hvor vi blev forkælet med lækker mad, kager og den luksus det er, at kunne gå og snacke jordbær direkte fra jordbærplanterne.

Jeg fik tre flotte træstubbe med hjem. De er blevet slebet godt ned – det blev de efter billedet nedenfor. Den ene træstub skal udgøre et lille bord ved den lille sofaen/briksen/daybed … (eller hvad vi nu finder ud af der skal stå i hjørnet af spisestuen). De to andre skal pynte og være anvendelige som bord i stuen på 1 sal. Jeg tror, det bliver så pænt!

Denne uge har Johan, Julie og jeg planer om en tidlig og dejlig lang weekend allerede fra torsdag hvor vi starter dagen med pandekager og vafler til og besøg af min søster  til morgenmadsspisning.

Inden weekenden rigtigt starter får vi besøg af to små lodne størrelser, kaninerne Midnat og Mulle. De skal på sommerferie her hos os i 14 dage. Nøj, hvor Johan og Julie glæder sig til at være kaninpassere.

10 kommentarer
 • Monsterscircus skrev:
  2. juli 2012 kl. 14:14

  Hvor ser og lyder jeres sommerhus skøn ud! Dejlig røde kinder :-) så lækre nogle træstubber skal man da lede længe efter. Hvor er de fine, det kommer da til at se super stærkt ud! Der er også bare noget fortryllende over det, at få naturen indenfor!

  • Ann-Christine skrev:
   3. juli 2012 kl. 08:23

   Jeg kan nemlig godt lide det lidt kombinerede rå og fine naturlook. Nordisk stil, er det vel ;) Lyst og med elementer fra naturen.

 • linda skrev:
  2. juli 2012 kl. 20:20

  sommerskønne børn! hvor dejligt:)

  • Ann-Christine skrev:
   3. juli 2012 kl. 08:23

   Meget, Linda :)

 • Vibeke Lentz skrev:
  2. juli 2012 kl. 22:08

  Hvor ser det hyggeligt ud. Jeg vil også ha’ de træstubbe:) Du må endelig vise dem, når de er faldet til i hjemmet?!

  • Ann-Christine skrev:
   3. juli 2012 kl. 08:24

   Det kan du tro at jeg vil. Glæder mig til at få dem på plads :)

 • Mor skrev:
  4. juli 2012 kl. 10:57

  Tak for dejlige billeder. Der var så meget fart over børnene med de vindmøller. Det er da godt at blæsten sommetider kan bruges til noget ;-) Og tak for en dejlig dag. Vi nød det rigtig meget :-)

  • Ann-Christine skrev:
   4. juli 2012 kl. 11:20

   Det var den skønneste dag og vi nød det meget! De vindmøller er stadig et kæmpe stort hit herhjemme :)

 • Sophie skrev:
  18. juli 2012 kl. 16:41

  Kære Ann-Christine.
  Nu har jeg i et par uger – næsten dagligt – fulgt dig på bloggen her. Det er så skønne billeder og god kærlig stemning du sender ud. Tak for det.
  Jeg leder selv efter sådanne træstubbe som du har hjembragt i indlægget her, har bare ikke haft held endnu. Er de simpelthen bare skåret ud af et fældet træ eller hvordan har du støvet dem op :) Måske du kender en der har en enkelt stub man kunne købe??
  Kærligst Sophie

  • Ann-Christine skrev:
   19. juli 2012 kl. 08:33

   Tak for din søde hilsen :) Det gør mig glad!
   Jeg har fået stubbene fra mine forældre som har lidt skov. Og det er bare en stamme savet i træstubbe, hvorefter de har stået til barken er faldet af

   Kh Ann-Christine

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.