Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/lakrids-is/ Dessert Is, Kager og søde sager, Sommer

Lakrids is

Lakridsis af kondenseret mælk, lidt fløde, lidt yoghurt og lakridspulver. Den smager stjernegodt!

Jeg kan godt lide den syrlighed som surmælksprodukter giver isen, det gør balancere smagen mellem den søde kondenserede mælk og den fyldige fløde på fineste vis.

Her kommer jeg lakrids i iscremen, men du kan også bruge chokoladestykker, nødder eller frysetørrede bær.

Prøv også: min opskrift på chokolade is >>

Lakridsis
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT5HPT20M4
Ingredienser
  • 400 g sød kondenseret mælk
  • 3 dl piskefløde
  • 1 dl yoghurt naturel
  • 1 spsk rålakridspulver
  • 4 lakridsrod, til ispinde
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Pisk kondenseret mælk, fløde, yoghurt og lakridspulver sammen.

Kør det i en ismaskine, til konsistensen er tyk og cremet.

Kom isen i en fryseegnet beholder. Sæt i fryseren i minimum 4 timer. Drys isen med lidt lakridspulver.